Buff

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een Buff?

Toen Joan Rojas in 1991 op zijn motor genoot van zijn vrijheid terwijl hij door Igualada reed, besefte hij dat de nekwarmer die hij droeg niet het comfort en de warmte bracht die hij wilde. Dit zette hem aan het denken en hij was vastberaden om te creëren wat hij nodig had. Na veel nadenken, testen en proberen had hij het: de Original Buff Turbular, een naadloos, tunnelvormig kledingstuk gemaakt van microfiber. Dit multifunctionele kledingstuk kan op vele verschillende manieren gedragen worden. Zo kun je het gebruiken als sjaal, muts, hoofdband, bandana, gezichtsmasker of polsband. Simpel, maar zo groots.

Hoe duurzaam is Buff?

Het merk BUFF zet zich in voor een betere wereld voor iedereen. Sinds 2011 werkt BUFF samen met projecten van de European Outdoor Conservation Association, een organisatie die zich bezighoudt met het behoud van de natuur. BUFF is zelf ook veel bezig met de natuur. In 2016 en 2017 nam het merk deel aan een project waarbij meer dan 2 miljoen bomen geplant zijn. BUFF ziet bomen als belangrijk element voor het behoud van soorten, het milieu en de natuurlijke habitats.

Steeds meer BUFF artikelen zijn gemaakt door middel van de REPREVE technologie, waardoor producten van 100% gerecyclede materialen geproduceerd kunnen worden. De nieuwste microvezel stof is gemaakt van gerecyclede gebruikte plastic flessen.

Ondertussen op het blog:
- Hoe draag je een Buff?