Hoe draag je een Buff?

Heb jij al eens van een Buff gehoord? Nee? Buff is eigenlijk de merknaam, maar tegenwoordig wordt dit woord ook gebruikt als synoniem van hun bekendste product: de naadloze, kokervormige nekwarmer. Maar hoewel de naam anders doet vermoeden, kun je de nekwarmers op veel verschillende manieren dragen!

Wat is een Buff?

Buff is een Spaans merk dat in de jaren ‘90 is opgericht. Het merk maakt verschillende producten, maar toch staan ze vooral bekend om hun multifunctionele nekwarmers! Deze nekwarmers worden ook wel Original Buff tubulars genoemd en zijn vooral geschikt om te dragen tijdens outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld wandelen, skiën en trailrunnen, maar bijvoorbeeld ook voor het motorrijden! De naam klinkt misschien een beetje gek, maar toch zijn de Original Buff tubulars megapopulair! De Buffs zijn gemaakt van antibacterieel materiaal, waardoor ze hun originele vorm blijven behouden én fris blijven ruiken. Daarnaast zijn Buffs vochtregulerend, sneldrogend en gemaakt van elastaan, hierdoor zijn de tubulars een echte musthave! De Buffs zijn tegenwoordig niet alleen verkrijgbaar als nekwarmer, maar ook als nekkoeler! En waar de nekwarmer er in de winter natuurlijk voor zorgt dat je lekker warm blijft, zorgt de nekkoeler er in de zomer juist voor dat je goed beschermd bent tegen de zon (UPF 50+), zweet afgevoerd kan worden en het lichaam dus koel kan blijven.

Hoe draag je een Buff?

Een Buff kun je op veel verschillende manieren dragen! Dat is natuurlijk superhandig als je de Buff bij verschillende sporten en/of temperaturen gebruikt. Allereerst kun je de Buff natuurlijk als sjaal gebruiken, deze optie behoeft geen extra uitleg toch? Maar wist je dat je de Buff ook heel eenvoudig als beanie kunt dragen?

  1. Keer de Buff binnenstebuiten;
  2. Zet één van de uiteindes op je hoofd;
  3. Draai het andere uiteinde van de Buff in het rond;
  4. Vouw het bovenste gedeelte ook over je hoofd en klaar is kees!

Tijdens de warmere dagen kun je de Buff natuurlijk ook als zweetbandje om je pols of als bandana om je hoofd gebruiken! Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden, je kunt de Buff o.a. dragen als full face mask, balaclava, piratenmuts, saharian of als hood (tip voor de wintersporters onder ons!). Benieuwd hoe? Bekijk dan snel de video!