CMP

Producten 25-48 van 126

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 126

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

CMP

CMP is een Italiaans merk dat zijn inspiratie vindt in de liefde voor het buitenleven. Of je nu graag op wintersport gaat of liever een rondje gaat fietsen, CMP heeft een geschikte sportoutfit voor jou! Maar ook voor het dagelijks leven heeft CMP jassen, sweaters en winterboots.

Campagnolo

Vlak na de Tweede Wereldoorlog heeft Maria Disegna, samen met haar vijf zonen, een kledingbedrijf opgericht. Na het doormaken van een flinke groei heeft het bedrijf de naam Fratelli Campagnolo Groep gekregen, dit bedrijf is tot op de dag van vandaag eigendom van de familie Disegna. Een onderdeel van de Fratelli Campagnolo Groep is het outdoormerk CMP, dat zich vooral richt op wintersport.

Modern

Op wintersport is het niet alleen heel belangrijk dat de kleding goed zit, maar je wilt er natuurlijk ook leuk uitzien! CMP heeft deze twee aspecten perfect met elkaar gecombineerd. CMP werkt daarnaast vanuit het idee dat meerdere lagen ook meer comfort bieden, in hun assortiment vind je dan ook skipulli’s, sweaters en natuurlijk skijassen en skibroeken.