Enrico Benetti

Producten 1-24 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het Nederlandse merk Enrico Benetti

Al sinds 1946 bestaat het tassen en reisbagage merk Enrico Benetti al. Het merk vindt het belangrijk dat de tassen die geproduceerd worden van hoge kwaliteit zijn, dit is ook terug te zien in het materiaal dat wordt gebruikt zoals kunstleer, polyester, nylon en canvas. Pas vanaf de jaren negentig werd de reisbagage toegevoegd aan het assortiment en is sinds die tijd razendpopulair geworden! Tot de dag van vandaag staat vakmanschap en de hoge kwaliteit nog altijd hoog in het vaandel bij Enrico Benetti.

Enrico Benetti tas voor iedere gelegenheid

Dat de Enrico Benetti tas voor iedere gelegenheid geschikt is blijkt wel uit de ruime keuze uit de verschillende soorten tassen. De Enrico Benetti collectie bestaat uit reistassen, sporttassen, schooltassen, heuptassen en rugtassen in allerlei verschillende kleuren en kwalitatief goede en sterke materialen zoals kunstleer en polyester. Bij veel van de rugtassen zit vaak ook een apart vak voor je laptop, perfect voor school en werk! 

Waar is Enrico Benetti te koop?

Bij Plutosport.nl natuurlijk! Van opvallende rugtassen, fancy heuptasjes en praktische reistassen: het assortiment aan Enrico Benetti tassen is uitgebreid op de webshop. De Enrico Benetti tas heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding, iets dat door de jaren heen nog erg belangrijk is bij het ontwerpen van de collecties.

Ondertussen op het blog:
- Waarom moet je een Enrico Benetti tas hebben?