Hummel

Producten 1-24 van 194

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 194

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hummel makes a team

Teamsport, dát is waar het voor Hummel om gaat. Randzaken als leeftijd, niveau of positie doen er niet toe, het gaat erom dat een team er staat als een écht team, verbonden door teamgevoel. De bijzondere passie voor teamsport is duidelijk terug te vinden op de sportvelden en in de sportzalen, waar je vrijwel altijd sporters tegenkomt die in Hummel kleding lopen.

Hummel sportkleding

Hummel heeft een enorm brede collectie. Of je nu voetbal, volleybal, handbal of korfbal speelt, geschikte trainings- en wedstrijditems vind je terug in het ruime assortiment. Naast de teamsporten wordt de sportkleding van Hummel ook vaak gedragen in de sportschool, tijdens het hardlopen of gewoon tijdens een dag op de bank.

Kledingpartner van clubs

Hummel sportkleding is in Nederland de marktleider op het gebied van teamwear. Vele honderden amateurclubs in Nederland lopen in de teamwear van Hummel en daarnaast heeft het merk samenwerkingen met grote partners als het Nederlandse Handbal verbond en diverse volleybal topclubs. Naast de indoorsporten handbal, hockey en volleybal is Hummel als kledingpartner ook goed vertegenwoordigd in de verschillende voetbalcompetities. FC Utrecht draagt de kleding in de Eredivisie, onder andere Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie en ook in het amateurvoetbal is het merk niet weg te denken.

De chevrons van Hummel

Als je aan Hummel kleding denkt, denk je aan de pijlvormige chevrons die kenmerkend zijn voor het merk. Deze sierlijke Hummel symbolen staan voor teamspirit, progressie en de drive om te winnen. Dit zijn eigenschappen die nu, na meer dan 60 jaar, nog steeds bij het merk passen. De chevrons stralen kwaliteit en karakter uit.