Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Ipanema

1-24 van 110

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 110

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ipanema

Denk je aan zon, zee en zand, dan denk je aan Ipanema! Ipanema heeft fijne slippers en mooie sandalen in hun zomerse collectie. Met een paar Ipanema’s aan je voeten ervaar jij het ultieme gevoel van vrijheid! Maar het Ipanemagevoel gaat niet alleen over zomer en vrijheid, maar ook over duurzaamheid.

Milieuvriendelijke productie

Het productieproces van de Ipanema slippers en sandalen heeft de afgelopen jaren een flinke verduurzamingsslag gemaakt! Zo wordt 100% van het afvalwater hergebruikt, zorgen de zonnepanelen op het dak voor 85% van de energie die nodig is tijdens het productieproces en zijn ze jaarlijks 40.000 ton CO2 minder gaan uitstoten door het gebruik van LED-lampen. Ook heeft Ipanema in 2019 4.000 bomen geplant om zo het microklimaat rondom hun fabrieken te verbeteren.

Eerlijke werkomstandigheden

Grendene, het moederbedrijf van Ipanema, heeft maar liefst elf eigen fabrieken in Brazilië. In deze fabrieken staan eerlijke werkomstandigheden op nummer één! Zo krijgen alle medewerkers bijvoorbeeld een goed loon en wordt hun inzet op verschillende manieren gewaardeerd. De Braziliaanse retailvereniging (ABVTEX) ziet erop toe dat Ipanema zich aan de richtlijnen houdt.

Duurzame producten

De slippers en sandalen van Ipanema zijn niet alleen heel comfortabel en modieus, maar ze zijn ook nog eens recyclebaar! Daarnaast wordt voor een paar Ipanema’s voor maar liefst 30% gebruikgemaakt van gerecyclede materialen, waardoor ze hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk kunnen houden.