Nike Mercurial

Eén van de populairste voetbalschoenen zijn de Nike Mercurials, menig profvoetballer waaronder Ronaldo speelt op de schoen. Wie weet speel jij binnenkort ook wel de sterren uit de hemel met deze voetbalschoenen! Lees meer...

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is Nike Mercurial?

Ben jij een technische speler die als een Speedy Gonzales het veld overgaat? Dan is de Nike Mercurial op jouw lijf geschreven! De Mercurial lijn van Nike is zo ontworpen dat je bij hoge snelheid nog steeds controle over de bal hebt. Het is niet voor niets dat Cristiano Ronaldo al jaren hét gezicht is van deze Nike voetbalschoen. In de Nike Mercurial worden ook verschillende technologieën gebruikt waaronder de ACC-technologie. Deze technologie zorgt voor een betere balbeheersing onder alle weersomstandigheden die je kan treffen. De Nike Mercurial heeft daarnaast voetbalschoenen ontwikkeld met zogenaamde sokken, ook wel Dynamic Fit Collar genoemd. Dit is een textiel sok die geïntegreerd is met het bovendeel van de schoen. Zo sluit de schoen perfect aan rond de enkel en voel je je één met je schoenen.

Is de Nike Mercurial iets voor mij?

De Nike Mercurial voetbalschoenen zijn er in verschillende modellen en kunnen zowel in de zaal als op het veld gedragen worden, natuurlijk is de zool wel anders per ondergrond. De zool van de Mercurial voetbalschoenen bieden veel grip waardoor je er probleemloos explosieve snelheden mee kunt behalen. Binnen de Nike Mercurial lijn zijn de Vapor en Superfly het meest bekend, beide hebben een lichtgewicht bovenwerk wat de snelheid en balcontrole ten goede komt.