Producten 1-24 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Powerslide

Powerslide loves to skate! Het is dan ook niet zo gek dat Powerslide wereldwijd één van de grootste skatemerken is. Al sinds de oprichting in 1994 is Powerslide maar met één ding bezig: het ontwerpen van hoogwaardige producten voor iedere skater! Of je nu het liefst gaat speedskaten of juist fitnessskaten leuker vindt, Powerslide heeft alles in huis voor jouw skate-activiteit!

Powerslide skeelers

In tegenstelling tot veel andere skatemerken heeft Powerslide ook skeelers in hun assortiment! De skeelers van Powerslide worden ook wel speed skates genoemd en zijn voornamelijk ontworpen om veel snelheid te maken en lange afstanden mee te rijden. De skeelers zijn dan ook vooral heel geschikt om te gebruiken op een speciale skeelerbaan of op lange, rechte wegen en paden. De Powerslide skeelers hebben veelal een lage schoen, maar Powerslide heeft ook skeelers in hun assortiment met een halfhoge schoen, waardoor je iets meer stabiliteit rond de enkels ervaart.

Powerslide skates

De Powerslide skates kenmerken zich door de hoge kwaliteit, het strakke design, het hoge comfort en natuurlijk de scherpe prijs! Powerslide heeft innovatie hoog in het vaandel staan en iedere dag wordt er dan ook keihard gewerkt aan nóg betere ontwerpen. Powerslide heeft skates voor zowel de beginnende skater als de gevorderde skater, maar alle skates worden gemaakt van de beste materialen! Ook voor kinderen zijn er geschikte Powerslide skates te vinden. Powerslide heeft namelijk verstelbare skates in hun assortiment, waardoor je met één paar skates meerdere jaren vooruit kunt!

Powerslide accessoires

Skaten zonder bescherming? Nee, natuurlijk niet! Een ongeluk zit in een klein hoekje, het is dus heel belangrijk om de juiste beschermingsmiddelen te dragen. Het assortiment van Powerslide is heel compleet en daarin mogen beschermsets en helmen niet ontbreken! Maar ook als je denkt dat je Powerslide skeelers of skates aan vervanging toe zijn, kan Powerslide nog hulp bieden. Powerslide heeft namelijk ook losse wielen in hun assortiment, waardoor je jouw skeelers of skates heel eenvoudig een upgrade kan geven!