Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Rogelli

 Meer weten over Rogelli

1-24 van 338

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 338

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rogelli

Sportkleding moet lekker zitten én functioneel zijn, dat is waar Rogelli in gelooft. Door te sporten in comfortabele kleding, zul je meer plezier beleven en langer gemotiveerd blijven! Het motto van Rogelli luidt dan ook ‘Enjoy the distance’.

Rogelli sportkleding

In 1992 is Rogelli onderdeel geworden van Gowa Sportswear B.V., het bedrijf van Rini Wagtmans (oud gele-trui-drager). Rini was ervan overtuigd dat er op het gebied van sportkleding nog veel winst behaald kon worden. In Italië heeft hij comfortabele fietskleding laten maken, waarmee het merk Rogelli naar een hoger niveau getild is.

Rogelli toen en nu

Naast fietskleding heeft Rogelli in het verleden ook professionele schaatskleding, voetbalkleding en hardloopkleding ontwikkeld. Echter richt het merk zich vandaag de dag vooral op fietskleding en hardloopkleding.

De kleding van Rogelli kenmerkt zich door verschillende functionaliteiten die onmisbaar zijn tijdens het sporten. De kleding is ademend, gemaakt van licht en sneldrogend materiaal en voorzien van platte naden. Deze functies zorgen ervoor dat je ook volop kunt genieten van het sporten.

Met de producten van Rogelli kies je voor een scherpe prijs én hoogwaardige kwaliteit!