Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Salomon

 Meer weten over Salomon

21 Artikel(en)

21 Artikel(en)

Salomon

Of je nu gaat hardlopen, wandelen, wintersporten of gewoon lekker buiten wilt zijn, Salomon is jouw maatje! Al sinds de jaren ’50 ontwikkelt Salomon comfortabele wandelschoenen, hippe lifestyle jassen en natuurlijk snelle hardloopschoenen. Salomon helpt jou om even te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven!

Het ontstaan van Salomon

Het merk Salomon is in 1947 ontstaan in, hoe kan het ook anders, de Franse Alpen! Met hun liefde voor bergsporten hebben ze veel innovatieve kleding kunnen ontwerpen, maar ook de Salomon schoenen zijn inmiddels een echt begrip! Alle producten worden tot in de details uitgedacht en uitgetekend, hierdoor zien alle producten er niet alleen heel mooi uit, maar zijn ze kwalitatief ook nog eens heel goed!

Denken in oplossingen

Salomon denkt niet in problemen, met hun handige oplossingen hebben ze al veel fijne kleding, schoenen en accessoires ontworpen. Als je gaat nordic walken wil je natuurlijk een handige rugzak, waar je ook je stokken in kwijt kunt. En als je gaat hardlopen wil je natuurlijk een shirt dat ademt, maar ook je lichaam op de juiste temperatuur houdt! Salomon denkt aan alle eigenschappen waar de producten over moeten beschikken, zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.