15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Saucony

Al sinds 1898 is Saucony dé specialist op het gebied van hardloopschoenen! Het Amerikaanse bedrijf werd opgericht door een Russische immigrant Cobbler Hyde en pas in 1998 kreeg het merk de naam Saucony, vernoemd naar de Saucon River in Pennsylvania. Sinds het begin van de 20e eeuw gingen steeds meer mensen hardlopen en werd het hardlopen ook een serieuze sport, hierdoor werd de markt voor Saucony ook steeds groter.

Hardlopen met Saucony

De collecties van Saucony zijn herkenbaar door de kleurrijke ontwerpen, innovatieve technologieën en ze hebben al meerdere prijzen gewonnen zoals de Best Quality Award in 1977. Ondanks dat Saucony constant bezig is met innoveren, verliezen zij ook de oplossingen uit het verleden niet uit het oog. In de zolen van de hardloopschoenen wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende soorten foam, waardoor de hardloopschoenen zeer goede demping bieden! Daarnaast heeft Saucony de ISOFIT-technologie ontworpen, hierdoor kunnen de hardloopschoenen zich aanpassen aan iedere voet! Enkele modellen hebben ook een PWRTRAC-buitenzool dat zorgt voor een optimale tractie voor een snelle start. Bekende modellen als de Saucony Ride, de Saucony Jazz en de Saucony Triumph zijn al jaren te vinden in de hardloopcollectie.

Saucony sneakers

Naast de Saucony hardloopschoenen, zijn er tegenwoordig ook Saucony sneakers! Het comfort van een hardloopschoen verwerkt in een normale sneaker, daar kun je ongetwijfeld een hele dag op lopen! De sneakers zijn sportief en daarom goed te dragen onder een casual outfit. Door de verschillende kleuren kun je de Saucony sneakers matchen met je hele garderobe. De Saucony sneakers waaronder het populaire Saucony Jazz model zijn op Plutosport.nl verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Hoe valt Saucony?

De Saucony hardloopschoenen en sneakers vallen over het algemeen goed op maat. Onze tip is om altijd de maattabel te raadplegen zodat je zeker weet dat je in één keer de juiste maat besteld.


Ondertussen op het blog:
- Saucony versus Brooks