Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Saucony

 Meer weten over Saucony

1-24 van 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 van 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Saucony

Al sinds 1898 is Saucony dé specialist op het gebied van hardloopschoenen! Sinds het begin van de 20e eeuw gingen steeds meer mensen hardlopen en werd het hardlopen ook een serieuze sport, hierdoor werd de afzetmarkt voor Saucony ook steeds groter.

Hardlopen met Saucony

Saucony is vooral bekend als een echt hardloopmerk! Ondanks dat Saucony constant bezig is met innoveren, verliezen zij ook de oplossingen uit het verleden niet uit het oog. In de zolen van de hardloopschoenen wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende soorten foam, waardoor de schoenen zeer goede demping bieden! Daarnaast heeft Saucony de ISOFIT technologie ontworpen, hierdoor kunnen de schoenen zich aanpassen aan iedere voet!

Verschillende modellen

Saucony heeft inmiddels al veel verschillende modellen hardloopschoenen ontworpen, bijvoorbeeld de Saucony Ride, de Saucony Jazz en de Saucony Triumph. Maar naast de Saucony hardloopschoenen, zijn er tegenwoordig ook Saucony sneakers! Het comfort van een hardloopschoen verwerkt in een normale sneaker, daar kun je ongetwijfeld een hele dag op lopen!