Ziener

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ziener

Al sinds 1946 staat Ziener bekend als één van de meest innovatieve merken op het gebied van handschoenen! Naast het feit dat Ziener functionaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan, besteden zij ook heel veel aandacht aan optimaal comfort. Het is dan ook niet zo gek dat Ziener handschoenleverancier is van vele skibonden in verschillende landen, zoals Duitsland, Oostenrijk, Italië en Nederland. Daarnaast zijn er ook veel topsporters die maar al te graag gezien worden met een paar Ziener handschoenen aan hun handen! Ziener is jouw beste maatje op de piste!

Ziener heeft niet alleen handschoenen voor dames en heren in hun collectie, maar ook voor kinderen die graag de ski's of het snowboard onderbinden heeft Ziener geschikte handschoenen! Zeker voor kinderen, maar ook voor volwassenen is het belangrijk dat de handschoenen winddicht, waterdicht en isolerend zijn. Ziener maakt alleen gebruik van de beste materialen en technologieën, zoals bijvoorbeeld Aquashield, Thermoschield en Gore-Tex.

Aquashield

Deze handschoenen hebben het waterdichte en winddichte aquashield membraan en zorgt voor een warm en droog gevoel.

Thermoshield

De handschoenen in deze groep hebben extra warme eigenschappen en zorgen voor een erg fijn draagcomfort, ook onder extreme omstandigheden.

Protectshield

In deze handschoenen zitten op strategisch plaatsen protectoren verwerkt.

Gore-Tex

Duurzaam waterdicht, winddicht en ademend – gegarandeerd. Gore-Tex® kan verder worden verdeeld in 3 subgroepen voor meer comfort op verschillende vlakken.

Gore Active

Geoptimaliseerd voor verbeterde ademende functie.

Gore Warm

De warmste Gore-Tex handschoenen op de markt.

Gore Grip

Voortreffelijke bewegelijkheid en gevoel in de vingers voor een optimale grip.