Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Ziener

Sinds 1946 is het merk ZIENER specialist in sporthandschoenen en sportkleding. Wat is begonnen met handgemaakte stratenmakershandschoenen, is uitgebreid tot de technische en innovatieve ski- en fietshandschoenen van nu. Sinds een aantal jaar heeft ZIENER ook skikleding en fietskleding aan het assortiment toegevoegd. Lees meer...

1-24 van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

ZIENER in Europa

In samenwerking met een van de bekendste skiesters uit Garmisch Partenkirchen, Mirl Buchner, heeft ZIENER in 1952 de eerste skihandschoenen op de markt gebracht. Dit is het begin geweest van ZIENER als officiële handschoenleverancier van de Duitse Ski Federatie, wat van 1954 tot 1984 heeft geduurd.

Sinds 2002 is het merk binnen Europa één van de grootste leveranciers geworden als het gaat om handschoenen. Daarnaast is ZIENER handschoenleverancier van vele skibonden in verschillende landen zoals Duitsland, Oostenrijk, Italië en Nederland. Ook zijn er een aantal grote atleten die door ZIENER worden uitgerust met topproducten.

2002 is ook het jaar geweest waarin de bike collectie met succes is geïntroduceerd.
Aquashield
Aquashield
Deze handschoenen hebben het waterdichte en winddichte aquashield membraan en zorgt voor een warm en droog gevoel.
Thermoshield
Thermoshield
De handschoenen in deze groep hebben extra warme eigenschappen en zorgen voor een erg fijn draagcomfort, ook onder extreme omstandigheden.
Protectshield
Protectshield
In deze handschoenen zitten op strategisch plaatsen protectoren verwerkt.
Gore-Tex
Gore-Tex
Duurzaam waterdicht, winddicht en ademend – gegarandeerd. Gore-Tex® kan verder worden verdeeld in 3 subgroepen voor meer comfort op verschillende vlakken.
Gore Active
Gore Active
Geoptimaliseerd voor verbeterde ademende functie.
Gore Warm
Gore Warm
De warmste Gore-Tex handschoenen op de markt.
Gore Grip
Gore Grip
Voortreffelijke bewegelijkheid en gevoel in de vingers voor een optimale grip.