Sport & spel

Het is heerlijk om ‘s zomers lekker buiten bezig te zijn! Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft? Door leuke spelletjes te doen natuurlijk! Doen jullie graag sportieve spelletjes waarbij je lekker actief bezig bent? Of is zoeken jullie juist spelletjes die geschikt zijn voor alle leeftijden? Lees meer...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spelletjes

Er gaat toch niets boven een gezellig en competitief middagje in de zon? Even lekker naar buiten met z'n allen, zonder tablets en telefoons, maar met een paar leuke spellen. En het fijne van deze spelletjes is dat je ze gewoon in je eigen achtertuin kunt spelen!

Waterspelletjes

Zodra het weer het toelaat is het natuurlijk fantastisch om waterspelletjes te doen! Ook kinderen vinden het vaak heerlijk om lekker met water bezig te zijn! Denk bijvoorbeeld eens aan een watergevecht met waterpistolen, het overgooien met natte funballen of het opduiken van duikringen in het zwembad. Veel spellen die je op het droge kunt spelen, kun je overigens ook in het zwembad of in de zee of een meertje doen. Het is bijvoorbeeld heerlijk om te badmintonnen terwijl je tot je enkels in het water staat!

Sportieve spelletjes

Om lekker sportief bezig te zijn, hoef je natuurlijk niet per se op de sportclub te zijn. En als het zonnetje schijnt, wil je al helemaal niet naar de sportschool! Maar in je eigen achtertuin kun je natuurlijk wel je eigen sportveld creëren. Met twee doeltjes kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een voetbalveld of een handbalveld maken! En als je een netje spant halverwege de tuin heb je binnen no-time een tennisveld of badmintonveld in elkaar gezet!

Ontspannende spelletjes

Heb je wel zin om een spelletje te doen, maar geen zin om te rennen en te vliegen? Kies dan voor een lekker rustig spelletje! Rustige spelletjes zijn vaak leuk voor zowel de jongste kinderen als de oudere opa en oma. Denk bijvoorbeeld een aan jeu de boules of frisbeeën, superleuk én geschikt voor iedere leeftijd!

Spelletjes die je in je eentje kunt doen

Is er niemand in de buurt om mee te spelen? Ook dan hoef je je niet te vervelen! Er zijn namelijk ook heel veel spellen die je in je eentje kunt doen. Staat er genoeg wind? Ga dan eens op pad met je vlieger om samen lekker uit te waaien! Een andere leuke speelbuddy is het slagstatief, hiermee kun je je tennisskills of je honkbalskills trainen! En als het écht heel lekker weer is, kun je natuurlijk ook gewoon een badje opzetten om te gaan zwemmen!