Fietshandschoenen winter

Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom moet je tijdens een winterdag fietshandschoenen dragen?

Zakt de temperatuur buiten tot 10 graden of zelfs nog lager? Dan zijn fietshandschoenen die speciaal voor de winter bestemd zijn geen overbodige luxe. Specifieke fietshandschoenen voor de winter zijn dik, lang en beschermen je handen en polsen tegen de kou tijdens het fietsen. Ook bieden ze extra comfort en grip voor als je transpireert, zodat je handen niet van het stuur glijden. Daarnaast voorkomen handschoenen blaren op je handen. Kortom: een must-have. In de zomer is het trouwens ook fijn om fietshandschoenen te dragen. De speciale fietshandschoenen voor de zomer zijn dunner, korter, maar bieden ook bescherming van je handen.

Beste fietshandschoenen voor in de winter

Met het uitzoeken van de beste fietshandschoenen voor de winter zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Kies voor fietshandschoenen die gemaakt zijn van ademend, wind- en waterdicht materiaal, zoals polyester. Paddings in de handpalmen is ook erg fijn om te hebben. Deze kussentjes zorgen ervoor dat je handen niet pijn doen of gaan slapen.

Groot aanbod van goede fietshandschoenen

Goede en bekende merken zoals Craft, Rogelli en Castelli maken gebruik van speciale technologieën om de beste fietshandschoenen voor de winter te maken. Zo gebruikt Rogelli DynaShield3000 technologie. Deze technologie zorgt voor een waterafstotende en winddichte handschoen. Castelli maakt veel gebruik van neopreen voor de handschoenen, dit houdt de handen lekker warm en de naden zijn getapet, zodat ze waterdicht zijn. Kijk voor de beste fietshandschoenen voor dames en fietshandschoenen voor heren op Plutosport.nl.