Fitness shirts

Wat doe je aan als je naar de sportschool gaat? Je wilt comfortabel kunnen sporten, maar er ook nog eens leuk uit zien! De fitness shirts met hippe designs en felle kleuren zijn voorzien van verschillende technologieën zodat jij comfortabel kunt sporten, terwijl je de show steelt! Lees meer...

Producten 1-24 van 470

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 470

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies het juiste shirt

Merken als Nike, Adidas en Craft bieden fitness shirts aan voor zowel heren, dames als kinderen. De shirts die deze merken aanbieden hebben als eigenschappen dat ze ademen en snel drogen. Naast dat het shirt functioneel moet zijn, is trendy tegenwoordig ook belangrijk. Vandaar dat de shirts verkrijgbaar zijn in hippe kleuren, neutrale kleuren en moderne designs. Zo kun je comfortabel sporten en zie je er ook nog eens goed uit! Wij leggen je graag uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een fitness shirt.

Materiaal

Welk shirt je aantrekt tijdens het sporten ligt uiteraard je eigen persoonlijke voorkeur, maar hou er rekening mee dat een fitness shirt voordelen biedt ten opzichte van een normaal, niet-sportshirt. Fitness shirts zijn gemaakt van materiaal dat ademt, dat transpiratievocht afvoert en dat de lichaamstemperatuur reguleert. Zo blijft je lichaam koel en droog aanvoelen. De meeste fitness shirts bevatten elastische delen voor een optimale bewegingsvrijheid. Sommige fitness shirts hebben luchtdoorlatende meshvakken, wat zorgt voor goede ventilatie. Al deze eigenschappen hebben een positieve invloed op je prestaties.

Technologieën

Er zijn merken die eigen technologieën toevoegen aan de fitness shirts. Zo past Adidas de ClimaLite technologie toe. Deze technologie zorgt ervoor dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd en je lichaam koel en droog blijft aanvoelen. Nike past de Nike Dri-Fit technologie toe. Ook deze technologie zorgt ook voor een snelle afvoer van transpiratie en houdt je lichaam koel en droog. Daarnaast biedt deze technologie voldoende ventilatie.

Wasvoorschriften

Transpiratiegeur hecht zich graag. Was je fitness shirt daarom direct na het sporten. Gebruik geen wasverzachter. Wasverzachter beschadigt de technische weefsels en vermindert de ademende kwaliteit. Stop het shirt niet in de droger. Warmte van de droogtrommel beschadigt de elastische vezels. Hang daarom je fitness shirt op een droogrek om te drogen.
Gebruik liever een vloeibaar wasmiddel dan een waspoeder. Vloeibaar wasmiddel is makkelijker uit te spoelen.

Lees altijd het was etiket aan de binnenkant van het fitness shirt voor de wasinstructies.

Tip

Blijft dat nare transpiratiegeurtje in je shirt hangen? Azijn kan een oplossing zijn! Azijn heeft een ontsmettende en neutraliserende werking. Doe het shirt in een emmer water met azijn. Gebruik ongeveer 1/3 fles azijn. Laat het shirt een nachtje intrekken en doe deze daarna in de wasmachine. Weg is de geur!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!