Fitness shorts

Wil jij optimaal presteren in de sportschool? Zorg dan dat je de juiste fitnesskleding draagt! Ook een geschikt fitness short kan hier niet ontbreken. Hieronder valt ook een fitness short. Waar moet je op letten bij het kiezen van je fitness short? Lees meer...

Producten 1-24 van 245

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 245

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer een fitness short?

Je kunt kiezen tussen een lange- of een korte fitnessbroek. Welke broek je kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeur. Heb je het snel warm in de sportschool, kies dan voor een fitness short. Er zijn strakke fitness shorts, ook wel tights genoemd, en wijde fitness shorts. Ook hier is je persoonlijke voorkeur de doorslaggevende factor.

De shorts zijn er in neutrale kleuren, maar ook hippe kleuren behoren tot de mogelijkheden. Zo loop je in functionele, maar zeker ook moderne fitnesskleding in de sportschool!

Welke eigenschappen moet de short bevatten?

Het is belangrijk dat de short van ademend materiaal is gemaakt en dat de short veel bewegingsvrijheid biedt. Kleding mag je niet belemmeren tijdens het sporten, dit gaat ten koste van de prestatie.

Technologieën

Sommige merken passen een technologie toe in de fitness shorts. Nike past bijvoorbeeld de Nike Dri-Fit technologie toe. Deze zorgt ervoor dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd en dat je lichaam droog blijft. Adidas heeft de ClimaLite technologie. Door deze technologie blijf je droog en comfortabel aanvoelen doordat het vrijgekomen transpiratievocht naar buiten wordt afgevoerd.

Wasvoorschriften

Lees altijd het waslabel aan de binnenkant van de fitness short voor de wasinstructies. Was de short direct na het sporten, zodat transpiratie geen kans krijgt om in de short te trekken. Ga voor kwalitatief goede fitness kleding. Dat draagt prettiger en gaat langer mee!

Tip

Iedere fitness short op onze website heeft een uitgebreide productomschrijving. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice!