Gymballen

Een gymbal is misschien wel de meest multifunctionele fitnessaccessoire die er is! Je kunt namelijk niet alleen tientallen oefeningen met deze bal uitvoeren, maar je kunt ‘m ook in het dagelijks leven gebruiken. Met de gymbal kun je heel veel spiergroepen trainen, waardoor je hele lichaam sterker zal worden! Lees meer...

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gymbal oefeningen

Wil jij een superstrakke buik? Een onverwoestbare rug? Of een paar mooie billen? Dan is de gymbal je beste vriend! De gymbal is namelijk heel geschikt om te gebruiken voor verschillende varianten op de squat, zoals bijvoorbeeld de wall squat waarbij je de bal tussen jouw rug en de muur klemt, en de overhead ball squat waarbij je de bal met gestrekte armen boven het hoofd houdt. Maar er zijn nog meer varianten op normale oefeningen, zo kun je met de gymbal ook de ball lunge uitvoeren en wat dacht je van de standing plank? Kortom: De gymbal maakt jouw work-out net een beetje leuker én gevarieerder!

Gymbal versus stoel

Steeds vaker wordt de gewone (bureau)stoel aan de kant geschoven om plaats te maken voor de gymbal! En aangezien zitten steeds meer wordt gezien als “het nieuwe roken”, is het heel logisch dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun (werk)dag door te brengen op een gymbal. Het grootste voordeel van de gymbal is dat je er heel veel bewegingsvrijheid op hebt en je zult merken dat je daardoor automatisch ook meer in beweging komt. Daarnaast ben je op de gymbal steeds op zoek naar je evenwicht, waardoor je constant bezig bent met het aanspannen (en ontspannen) van je rug- en buikspieren en daardoor zul je automatisch een betere houding aannemen dan op een normale stoel.