Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Winterjassen

Ondanks dat het in de winter nogal koud kan zijn, hoef je het natuurlijk niet koud te hebben! Met een goede winterjas blijft je lichaam lekker warm en ben jij de kou de baas. Aan welke eigenschappen moet jouw ideale winterjas voldoen? Wij geven je graag advies! Lees meer...

1-24 van 334

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 334

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke winterjas is het warmst?

Ben je op zoek naar een winterjas waarin je het nooit koud zult hebben? Kijk dan niet alleen naar het uiterlijk, maar lees ook goed de productomschrijving! Een warme winterjas heeft een goed gevulde voering, is winddicht én waterdicht. Daarnaast is het belangrijk dat de jas isolerend is, hierdoor wordt de lichaamswarmte goed vastgehouden.

Een voering wordt niet standaard van één bepaald materiaal gemaakt. De warmste winterjassen hebben een wollen voering. Het enige nadeel van een winterjas met wollen voering is dat deze winterjas eigenlijk te warm is voor de mildere dagen. Ook wordt dons vaak als voering gebruikt, maar er is gelukkig ook een diervriendelijkere manier! Er bestaan tegenwoordig winterjassen met een “nepdons” vulling, deze is gemaakt van kunstvezels en heeft dezelfde fijne eigenschappen!

Welke winterjas past bij mij?

Ieder jaar is het weer een verrassing welke winterjassentrends we gaan zien! Maar het is natuurlijk niet alleen belangrijk welke jassen in de mode zijn, het is ook goed om te kijken naar welke jas jij mooi vindt en welke jas goed bij jouw figuur past. Heb je korte benen? Dan kun je het beste een korte jas kopen, waardoor je je benen nog goed kunt zien. Als je juist je billen en heupen wilt verbergen, kun je het beste kiezen voor een wijd uitlopende, lange jas.

Tip

Bedenk van tevoren goed waar jouw nieuwe winterjas aan moet voldoen. Wil je juist wel een capuchon of niet? Moet de winterjas afsluitbare zakken hebben? Vind je het belangrijk dat er een binnenzak in zit?