Canvas sneakers

Producten 1-24 van 135

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 135

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn canvas sneakers?

Canvas sneakers zijn gemaakt van katoen. Dit katoen is strak geweven, waardoor het erg stevig aanvoelt. Het wordt na langer dragen wel soepeler. Canvas schoenen zijn lichte schoenen die vroeger vooral in de zomer werden gedragen. Tegenwoordig zie je ook veel mensen deze sneakers het hele jaar door dragen. Het verschil tussen een canvas sneaker of een gewone sneaker: een canvas schoen is helemaal gemaakt van katoen, andere sneakers zijn dit niet.

Hoe houd je canvas sneakers schoon?

Heb je mooie canvas schoenen gekocht? Dan wil je ze ook graag zo lang mogelijk mooi houden. Gelukkig kun je deze sneakers makkelijk reinigen met warm water en een beetje zeep. Sommige sneakers kunnen ook in de wasmachine, maar let wel op: de kleuren van je schoenen kunnen vervagen en de lijmlaag kan loslaten. Na het wassen droog je jouw sneakers het beste aan de lucht. Stop er eventueel proppen kranten in, om de schoen z’n juiste vorm terug te geven.

De beste canvas sneakers voor jou

De sneakers van Vans en Converse zijn al jaren onwijs populair. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en zijn voor jong en oud leuk. Een ander geliefd merk is Superga. Dit is een merk dat zelfs sneakers met dikke zolen (trendalarm!) heeft. Maar er zijn ook andere merken canvas sneakers voor dames en heren. Op Plutosport.nl vind je canvas sneakers voor heren, dames en kids. Of je nu Nike sneakers of liever Adidas sneakers wilt: hier moet je zijn.