Wandelreflectie

Zien en gezien worden is belangrijk in de wandelsport. In veel sportkleding zijn reflecterende onderdelen verwerkt. Zorg dat je nog beter zichtbaar bent door middel van extra reflecterende accessoires of kleding. Ga veilig over straat door zichtbaar te zijn voor het verkeer om je heen. Lees hier...

Producten 1-24 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Reflectie materiaal

Niets is zo vervelend als iemand die uit het niet lijkt op te duiken in het verkeer. Zorg er in ieder geval voor dat jij zichtbaar bent, zodat anderen jou wel aan zien komen en rekening met je kunnen houden in het verkeer. Ondanks dat er vaak al reflecterende delen op de kleding te vinden zijn, is het toch verstandig extra reflectiemateriaal te dragen.

Wanneer heb je reflectie nodig?

Reflectiemateriaal kan nooit kwaad maar voornamelijk in de avonduren en bij slecht, mistig weer raden we je aan extra voorzicht te zijn tijdens het wandelen. Naast wandelen raden wij iedereen die in het verkeer aanwezig is reflectiemateriaal te dragen. Zo ook fietsers, skaters en bijvoorbeeld mensen die de hond aan het uitlaten zijn.

Welke soorten reflectie?

Reflectiemateriaal is verkrijgbaar in verschillende soorten. Er zijn accessoires die het licht weerkaatsen wanneer er licht, bijvoorbeeld van auto’s, op schijnt. Nog beter is het om accessoires te dragen die zowel reflectie bieden, als zelf licht geven. Deze zorgen dat je ook zichtbaar bent als er geen licht van andere verkeersdeelnemers op je schijnt. De accessoires zijn verkrijgbaar in de vorm van armbanden, veters, tashoezen en magneten.

Naast de accessoires is het ook mogelijk extra reflectie te dragen in de vorm van kleding. Er zijn verschillende jasjes die speciaal gemaakt zijn om te zorgen dat jij extra zichtbaar bent. Deze jasjes zijn voornamelijk op de arm, rug en buik voorzien van reflecterende delen. Deze delen bewegen veel waardoor de kans dat je licht vangt het meest groot is. De reflectiekleding zelf is sowieso van zichzelf al fel en opvallend.

Heb je nog vragen over reflectie? Stel ze gerust aan de klantenservice.