Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Wandelen

Wandelen Wandelen is leuk, gezond en door bijna iedereen te doen. Wat je nodig hebt is een paar goede wandelschoenen, een juiste outfit en eventueel accessoires om wandelingen nog plezieriger te maken. Bij de zoektocht naar wat het beste bij jou past helpen wij je graag. Lees meer...

1-24 van 2649

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 2649

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Goed voor lichaam en geest

Dat sporten gezond is weten we allemaal, maar waarom dat zo is dat weet niet iedereen. Bij minimaal 30 minuten per dag sporten, bijvoorbeeld wandelen, wordt stress verminderd waardoor depressies worden tegengegaan. Ook is wandelen goed voor het hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol en spieren.

De zon geeft vitamine D af, een stof die de botten sterker maakt. Daarnaast adem je constant frisse lucht in wat goed is voor de longen. Buiten zijn geeft positieve seintjes naar de hersenen, waardoor je vrolijker wordt en meer energie krijgt.

Wat is de beste outfit?

Wij helpen graag bij het maken van de keuze uit een outfit. Bij het kiezen van je wandelkleding raden wij je aan gebruik te maken van het 3-lagen systeem. Lees op de pagina wandelkleding meer over dit systeem.

Tip

Slecht weer bestaat niet, alleen een slechte voorbereiding! Kijk voor de wandeling eerst naar het weerbericht en bereid je hierop voor. Neem een regenjas mee en maak een heerlijke wandeling.

Toch nog vragen over wandelen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.