Thermoshirts korte mouwen

Tijdens het wandelen is een thermoshirt met korte mouwen geen overbodige luxe, het geeft een comfortabel gevoel en je lichaam blijft goed droog waardoor er weinig warmte verloren kan gaan! Lees meer...

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een thermoshirt met korte mouwen dragen tijdens het wandelen

Thermokleding trek je, op je ondergoed na, als eerste laag aan. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd waardoor je lichaam droog en fris blijft. De dikte van het thermoshirt is bepalend voor de hoeveelheid warmte die deze biedt. Hoe dikker het thermoshirt en hoe ruimer deze om je lichaam valt, hoe meer warmte er wordt vastgehouden. Een thermoshirt met korte mouwen zorgt in de zomer voor een koel en droog gevoel en in de winter voor een warm en comfortabel gevoel. Tijdens een wandeling ben je in beweging waardoor je gaat zweten. Een thermoshirt met korte mouwen zorgt dat deze transpiratie snel wordt afgevoerd zodat het lichaam droog blijft.

Van welk materiaal moet mijn thermoshirt met korte mouwen zijn?

Merinowol en polyester zijn veel gebruikte materialen voor thermoshirts met korte mouwen. Deze materialen hebben als eigenschappen dat ze zacht aanvoelen, licht van gewicht zijn en snel drogen. Merinowol heeft als bijkomend voordelen dat het fris blijft ruiken ondanks je inspanning en niet kriebelt.

Tip

Was je thermoshirt met korte mouwen volgens de wasvoorschriften, zo voorkom je dat belangrijke eigenschappen verloren gaan.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.