Outdoor laarzen

Ben je op zoek naar schoenen die écht waterdicht zijn? Dan zijn rubberen laarzen geschikt voor jou. Deze outdoor laarzen laten geen water door zodat jij de hele dag met droge voeten kan blijven lopen. Lees meer...

Producten 1-24 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goede outdoor laarzen

De outdoor laarzen zijn gemaakt van rubber, een soepel materiaal dat geen water door laat. Outdoor laarzen zijn in allerlei leuke kleuren en opdrukken te verkrijgen. Zo kun je aan een depressieve, regenachtige dag toch nog een vrolijk tintje geven. Vooral kinderen gaan een beetje regen of een grote, diepe plas niet uit de weg. Voor hun vind je veel verschillende kleuren en soorten outdoor laarzen in het assortiment.

Eigenschappen

De outdoor laarzen zijn van rubber gemaakt, dit laat geen water door naar binnen, maar dit heeft als nadeel dat de laarzen ook niet goed ventileren. Wij raden je aan om dikke, wolllen sokken te dragen in de laarzen. Deze absorberen transpiratievocht en daardoor hou je zo lang mogelijk droge voeten. Uiteindelijk zul je wel een keer droge sokken aan moeten doen omdat het zweet nergens naartoe kan.

Een goede eigenschap van de rubberen laarzen is dat deze goede grip hebben. De grove zolen zorgen dat je op gladde ondergronden niet bang hoeft te zijn om uit te glijden. De outdoor laarzen bieden echter minder steun aan de enkels dan normale schoenen. Deze zijn dan ook niet geschikt voor lange wandelingen.

Tip

Om te zorgen dat de outdoor laarzen zo lang mogelijk waterdicht blijven is het verstandig de laarzen eens in de maand in te spuiten met een verzorgende en beschermende spray. Doe je dit niet, dan drogen de laarzen op den duur uit. Hierdoor ontstaan kleine scheurtjes waardoor de laarzen hun waterdichte werking verliezen.

Toch nog vragen over de outdoor laarzen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.