Ballennetten en -pompen

Een voetbal is natuurlijk een essentieel voorwerp bij een voetbaltraining of een voetbalwedstrijd! Een te zachte bal kan nog wel eens tot grote onvrede leiden bij veel voetballers, maar met een ballenpomp kun je dat probleem heel eenvoudig oplossen. En om ervoor te zorgen dat je alle ballen gemakkelijk kunt vervoeren, kun je een ballennet gebruiken!

Lees meer...

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ballenpomp

Een te harde bal of juist een te zachte bal kan ervoor zorgen dat je een bal net niet lekker raakt en daardoor misschien wel een 100% kans mist, dat wil je natuurlijk niet! Met een ballenpomp kun je een voetbal heel eenvoudig op de juiste hardheid krijgen. Wil je helemaal zeker zijn van je zaak? Kies dan voor een ballenpomp met luchtdrukmeter, dan kun je namelijk exact zien of er al voldoende lucht in de bal aanwezig is.

Ballennet

Ballennetten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ballennet voor 20 ballen, deze is vanzelfsprekend gemaakt van een sterk materiaal en heeft ook nog eens een handige draagriem! De ballennetten voor grote aantallen zijn dan ook eigenlijk niet echt een net te noemen, maar eerder een ballentas. Als je op zoek bent naar een goedkoop ballennet, dan kom je uit bij de echte netten. Veel ballennetten zijn geschikt voor 5 of 10 ballen en zijn voorzien van een sterk aantrekkoord, waardoor je de ballen gemakkelijk mee kunt nemen.