Broeken van clubs en landen

Wil je er precies zo bijlopen als jouw favoriete speler of speelster? Dan mag een trainingsbroek van jouw geliefde voetbalclub of voetballand natuurlijk niet ontbreken! In de Plutosport fanshop vind je de nieuwste trainingsbroeken van de meest populaire clubs en landen.

Lees meer...

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De nieuwste trainingsbroeken

Ieder seizoen brengen clubs en landen weer de mooiste wedstrijd- en trainingsitems op de markt! En wat is er nu leuker dan tijdens de voetbaltraining in je trainingsbroek van jouw favoriete club of land te lopen? Dat kan alleen maar motiverend werken natuurlijk, waardoor je nóg beter je best doet en nóg beter gaat presteren!

De beste trainingsbroeken

De profspelers lopen natuurlijk alleen maar in trainingsbroeken die gemaakt zijn van het beste materiaal en volgens de laatste technologieën, maar dat kan jij nu ook! Met een PSG trainingsbroek of FC Barcelona trainingsbroek loop jij in dezelfde kleding als de beste spelers ter wereld! Naast trainingsbroeken van alle Europese clubs vind je bij Plutosport natuurlijk ook trainingsbroeken van onze eigen clubs uit de Eredivisie!