Ondershirts korte mouwen voor voetbal

Comfortabele sportondergoed T-shirts met korte mouwen zijn functioneel te dragen tijdens het hele voetbalseizoen. De ondershirts draag je direct op de huid en zijn speciaal gemaakt om transpiratievocht naar buiten af te voeren. Ideaal voor tijdens een voetbaltraining- of wedstrijd!

Lees meer...
Toon meer
Sorteer op sort-descending
Jako-Comfort-2-0-Tanktop-Heren-2309151416
19,95 -33% 29,95 Adviesprijs
Jako-Comfort-2-0-Shirt-Heren-2309151415
21,95 -37% 34,95 Adviesprijs
Sorteer op sort-descending

Katoenen ondershirts

Katoenen ondershirts zijn gemaakt voor het dagelijks leven en zijn dus niet gemaakt om in te voetballen en te zweten, het is dan ook niet zo gek dat katoenen ondershirts vaak niet aansluiten bij de wensen van voetballers. Deze ondershirts hebben vaak irritante naadjes, nemen vocht op en sluiten niet goed aan op het lichaam.

Sportondergoed T-shirts

Sportondergoed T-shirts zijn vaak voorzien van platte naden of zijn naadloos, hierdoor merk je bijna niet eens dat je een ondershirt aan hebt! Veel sportondergoed T-shirts zijn gemaakt van polyester, dit materiaal heeft als fijne eigenschap dat het transpiratievocht direct afvoert! Daarnaast is polyester heel licht van gewicht en biedt het voldoende bewegingsvrijheid, mede hierdoor is het een ideaal materiaal voor sportondergoed T-shirts!