Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Teamkleding tennis

Adidas T16
Nike Park
Adidas Entrada
Craft Progress
Nike Academy

1-24 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Teamkleding tennis

Bij tennis draait het natuurlijk niet alleen maar om het spelletje, maar ook een beetje om hoe jullie eruitzien! Met tennis teamkleding zien jullie er professioneel uit en kunnen jullie deelnemen aan competities en toernooien.

Eigenschappen

Tenniskleding moet zowel flexibel als stevig zijn. Je moet er immers goed in kunnen bewegen en je wilt natuurlijk niet dat het na één keer tennissen al gaat slijten. Daarnaast is het wel zo comfortabel als de tenniskleding ademend is, dit houdt in dat het transpiratievocht naar buiten afgevoerd wordt en er ook frisse lucht bij het lichaam kan komen. Met ademende tenniskleding houd je het lichaam droog en fris!

Zomer of winter?

Natuurlijk is het heerlijk om in het zonnetje een partijtje tennis te spelen, maar het komt ook wel eens voor dat het weer wat minder lekker is. Of misschien vind je het juist fijn om in koudere temperaturen te tennissen? Kies dan voor een speciaal tennis trainingspak! Ook deze trainingspakken kun je natuurlijk voor het hele team bestellen!