Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

TEAMWEAR

Nieuwe kleding nodig voor het team? Een bedrijfstoernooi? Met deze teamwear kleding en accessoires maken jullie een professionele indruk en staan jullie eigenlijk al 1-0 voor!

Voor zowel voetbal, volleybal als handbal vind je hier alles wat je nodig hebt. Er is teamwear van veel verschillende merken beschikbaar! Een team bestaat uit verschillende mensen, de teamwear is daarom beschikbaar in allerlei maten en pasvormen. Er is een ruim aanbod voor dames, heren en kinderen!

Wil je meer weten over de artikelen? Of hulp bij het samenstellen van jouw teamtenue? Stuur dan een e-mail naar teamsport@plutosport.nl.

Plutosport heeft ook een eigen bedrukkingsservice! Klik hier voor meer informatie.
VOETBAL

Een team is pas een team als ze er allemaal hetzelfde bij lopen. Voor elke wedstrijd loopt iedereen in hetzelfde trainingspak, tijdens de warming-up zien jullie er gelikt uit en ook tijdens trainingen is duidelijk dat ‘één team, één taak’ is waar jullie voor staan! En niet onbelangrijk.. door jullie professionele uitstraling staan jullie al vóór de wedstrijd met 1-0 voor!

Voor de meest uitgebreide keuze in voetbalkleding kun je het beste kijken binnen de Nike collectie. Ook Adidas, Puma en Jako hebben een zeer compleet aanbod, de laatste twee weten zich te onderscheiden door de vele trainingsaccessoires die zij aanbieden.

Voor wat meer basic teamwear kun je kijken bij Hummel en Lotto, van deze merken kunnen uiteraard ook complete sets samengesteld worden!

Ook voor de keeper(s) is geschikte kleding beschikbaar en door de bijbehorende accessoires als tassen, bidons en ballen is het plaatje helemaal compleet!


HANDBAL

Met z’n allen in stijl naar de club, strak in pak tijdens de warming-up en een wedstrijd winnen in stijl, dát is wat je wil als team!

Neem een kijkje in onze handbalcollectie. Met handballen van onder andere Kempa en Adidas en kleding van Hummel, Erima en Nike maak je van een aantal spelers bij elkaar een echt téam!
VOLLEYBAL

Binnen onze onze volleybalcollectie vind je alles wat nodig is om een team compleet aan te kleden. Kledingsets van Hummel, Nike en Jako zorgen dat jullie er als team tegenaan kunnen!