Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Teamkleding volleybal

Erima Club
Jako Striker
Nike Park
Adidas Entrada
Hummel
Nike Academy
Craft Progress

1-24 van 226

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 226

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Teamkleding volleybal

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Dat is een korte samenvatting van de sport volleybal, de volleybalkleding moet dus niet alleen heel comfortabel zitten, maar ook tegen een stootje kunnen!

Eigenschappen

Tijdens een potje volleybal wil je niet belemmerd worden in je bewegingsvrijheid, het is dus heel belangrijk dat de volleybalkleding flexibel is. Een punt wat daar misschien lijnrecht tegenover staat is dat de volleybalkleding ook heel sterk moet zijn, je bent immers constant in beweging en tijdens een duik kun je zomaar een stukje over de vloer schuiven. Daar moet de volleybalkleding natuurlijk wel tegen kunnen!

Bedrukking

Ben je op zoek naar bedrukte volleybalkleding? Dan ben je bij Plutosport.nl aan het juiste adres! Of je nu alleen een rugnummer op het volleybalshirt wilt of ook nog een logo van je club en de sponsor, het kan allemaal! En natuurlijk kunnen de volleybalbroekjes ook bedrukt worden!