Waarom Crocs de perfecte match voor jou zijn!

Crocs, wie kent ze niet? Waar ze misschien niet het meest trendy ogen, geven deze opvallende schoenen jouw voeten wel wat je wilt: een comfort waar je U tegen zegt. Crocs zijn dé perfecte match voor jou en wij vertellen je waarom!

Waar komen Crocs vandaan?Waar komen Crocs vandaan?

Waar komen Crocs vandaan?

In 2002 maakte Crocs haar intrede met schoenen die mensen nog nooit hadden gezien. Het eerste model dat op de markt kwam was het model “Clog Beach”. Omdat de Crocs modellen zo'n unieke uitstraling hebben geldt wel; je vindt het of te gek óf helemaal niet. Al snel bleek dat het merk een succes was en inmiddels zijn Crocs niet meer weg te denken in de schoenenwinkels van over de hele wereld. De kracht van Crocs ligt bij de schoen zelf die extreem comfortabel en multifunctioneel is. Wist je dat Crocs al meer dan 300 miljoen paar heeft verkocht? Over succesvol gesproken!

Waarom zijn Crocs zo populair?Waarom zijn Crocs zo populair?

Waarom zijn Crocs zo populair?

Na het ongekende succes van de eerste modellen is het merk zich ook gaan richten op sloffen, sandalen, slippers en regenlaarzen voor de kids. Het comfort van de schoenen speelt hierin de grootste rol en dat maakt Crocs onder andere zo populair. Maar er zijn meer redenen te benoemen waarom Crocs zo populair zijn. Crocs slijten niet snel waardoor je echt waar voor je geld krijgt en ze zijn ook nog eens waterbestendig. En zijn ze een keer goed vies? Door het fijne materiaal kun je de schoenen gemakkelijk met een doek en water schoonmaken.

Waarom zijn Crocs goed voor je voeten?Waarom zijn Crocs goed voor je voeten?

Waarom zijn Crocs goed voor je voeten?

Zelf geeft Crocs aan dat comfort de sleutel tot geluk is en dat begrijp je als geen ander als je kennis hebt gemaakt met hét Crocs comfort. De bekendste technologie die bij ieder paar is toegepast, is de Iconic Crocs Comfort™, er wordt hierbij gebruik gemaakt van het unieke Croslite™ materiaal dat een soort schuimhars is wat licht, zacht, soepel en erg sterk is. Naast deze technologieën geven Crocs je voeten nog veel meer liefde. De ventilatiegaatjes in de schoen zorgen ervoor dat je voeten voldoende frisse lucht krijgen en ook zitten er speciale kussentjes in de zool die de doorbloeding van je voeten stimuleren. Je ziet dat Crocs ook veel gedragen wordt bij staande beroepen zoals in de zorg of in de horeca.