Crocs

Als wereldleider op het gebied van innovatieve, casual schoenen, streeft Crocs ernaar om ongekend comfort te leveren. De originele clogs, de Classic Clogs, met hun kenmerkende stijl, worden inmiddels overal ter wereld herkend. En dat is ook niet zo verwonderlijk, want Crocs heeft sinds 2002 ruim 300 miljoen paar hiervan verkocht in meer dan 90 landen!

Crocs weet dat geavanceerde designs niet ingewikkeld hoeven te zijn. En dat blijkt maar weer uit het feit dat ze op het gebied van casual schoenen wereldleider zijn geworden dankzij hun eenvoudige designbenadering waarbij stijl, modern comfort en de prijs-kwaliteitsverhouding centraal staan. Bij Crocs staat men elke dag weer open voor nieuwe dingen en blijft men alles van een positieve en kleurrijke kant zien. Ze omarmen en benadrukken de unieke eigenschappen in een ieder van ons, en nodigen ons uit om vooral onszelf te zijn: 'Come As You Are'.

De belangrijkste feiten

Crocs heeft wereldwijd al meer dan 300 miljoen paar schoenen verkocht. Dat zijn er nogal wat!

De schoenen van Crocs™ worden in meer dan 90 landen verkocht, en het merk doet nu zaken in meer dan 30 talen. Dit betekent dat je Crocs overal kunt tegenkomen, van New York City tot Hongkong en Londen.

Het hoofdkantoor van Crocs bevindt zich in Niwot, Colorado, en er zijn wereldwijd meer dan 4.000 mensen bij Crocs werkzaam.

Crocs is beursgenoteerd op de NASDAQ-beurs (NASDAQ: CROX).

Crocs heeft regionale kantoren in Boston, Massachusets, Amsterdam, (Nederland), Singapore, Seoul (Korea), Tokio (Japan), Sjanghai en Padua (Italië).

Crocs is van mening dat comfort de sleutel tot geluk is. En met het legendarische Crocs-comfort wordt het leven zeker een stuk aangenamer, en dat merk je bij elk paar schoenen. Crocs is dan ook constant op zoek naar nieuwe technologieën op het gebied van comfort, en blijft innovatieve materialen ontwikkelen die nóg lichter, zachter en soepeler zijn. Kortom: Bij Crocs wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat jij comfortabel in je schoenen staat.

Iconic Crocs Comfort™

Lichtgewicht - Flexibel - 360-graden comfort

Wat ons Iconic Crocs Comfort™ nou juist zo fantastisch maakt is een speciaal materiaal dat we Croslite™ noemen. Het is géén rubberproduct, maar een soort schuimhars dat speciaal ontwikkeld is voor comfort. Het is niet alleen zacht, soepel en superlicht, maar ook nog eens zeer sterk, en daarom hebben we het ook in elk paar Crocs™ schoenen verwerkt.

Dual Crocs Comfort™

Ongekende ondersteuning - Zacht - Optimaal comfort

Zoals altijd vormt het Croslite™ schuim de basis van het Crocs comfort. En daar doen we voor veel modellen nog een schepje bovenop in de vorm van schokdempend materiaal. Het resultaat? Ons Dual Crocs Comfort™. Geniet zo van optimale ondersteuning en demping bij elke stap die je neemt.

LiteRide™

Revolutionair - Verende zachtheid - Innovatief comfort

Het LiteRide™ schuim is de allernieuwste innovatie in de legendarische wereld van het Crocs comfort. Zowel de wetenschap als de magie heeft hier een hand in gehad. Deze revolutionaire schuimsoort heeft gesloten cellen en is zelfs lichter en zachter dan Croslite™ schuim. Voeten worden niet alleen optimaal ondersteund, maar zakken ook heerlijk weg in pure zachtheid. En met het Iconic Crocs Comfort™ als basis, is elk paar een comfortzone op zich.