Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Zwemaccessoires

Zwemaccessoires zijn er om je comfort en gemak te bieden. Ze zorgen ervoor dat je sneller door het zwembad gaat, dat je goed zicht hebt en dat je nog meer plezier hebt. Reden genoeg om een kijkje te nemen bij al onze zwemaccessoires! Lees meer...

1-24 van 169

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 169

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Soorten accessoires

Er zijn veel soorten accessoires. Te denken valt aan zwembrillen, opblaasbare artikelen, badmutsen, zwemplankjes, zwembandjes en oorpluggen. Lees per product de uitgebreide productomschrijving en ontdek hoe deze accessoires kunnen helpen om jou nog meer zwemplezier te bieden!

Functie

De verschillende soorten accessoires hebben ieder op zich een functie. Zo zijn er de accessoires die bijdragen aan de veiligheid zoals de zwembandjes. Zwemplankjes voor veiligheid zorgen en die kinderen helpen bij het leren zwemmen, denk hierbij aan de zwembandjes. Zwemplankjes dragen bij aan zwemtrainingen om je techniek bij te kunnen spijkeren.

Daarnaast zijn er de accessoires die bescherming bieden. Oorpluggen voorkomen water in de oren terwijl de zwembrillen je ogen beschermen en voor goed zicht zorgen onder water. De badmutsen beschermen je haren en zorgen tevens voor minder weerstand tijdens het zwemmen. De opblaasbare artikelen zorgen voor nog meer waterpret en helpen je heerlijk te ontspannen.

Tip

Neem een kijkje bij onze zwemkleding voor een complete outfit!
Bij iedere categorie accessoires geven we informatie en tips en ook is ieder product voorzien van uitgebreide productbeschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.