Zwemaccessoires

Zwemaccessoires zijn er om je comfort en gemak te bieden. Ze zorgen ervoor dat je sneller door het zwembad gaat, dat je goed zicht hebt en dat je nog meer plezier hebt. Reden genoeg om een kijkje te nemen bij al onze zwemaccessoires! Lees meer...

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten accessoires

Er zijn veel soorten accessoires. Te denken valt aan zwembrillen, badmutsen, zwemplankjes, zwembandjes en oorpluggen. Lees per product de uitgebreide productomschrijving en ontdek hoe deze accessoires kunnen helpen om jou nog meer zwemplezier te bieden!

Functie

De verschillende soorten accessoires hebben ieder op zich een functie. Zo zijn er accessoires die helpen bij het leren zwemmen, zoals de zwemgordels. Zwembandjes zorgen voor extra veiligheid van kinderen die in het water spelen. Ook zijn er trainingsaccessoires die je kunt gebruiken bij het versterken van je spieren, bijvoorbeeld handpeddels en zwemplankjes.

Daarnaast zijn er de accessoires die bescherming bieden. Oorpluggen voorkomen water in de oren terwijl de zwembrillen je ogen beschermen en voor goed zicht zorgen onder water. De badmutsen beschermen je haren en zorgen tevens voor minder weerstand tijdens het zwemmen.

Tip

Neem een kijkje bij onze zwemkleding voor een complete outfit! Bij iedere categorie geven we informatie en ook is ieder product voorzien van uitgebreide productbeschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.