Fitness sportondergoed dames

Sportondergoed is een onderschat onderdeel van een sportoutfit. Het is de laag die het dichtste bij je huid zit en die een belangrijke rol speelt als het gaat om comfortabel sporten. Draag je geen sportondergoed dan is de kans op hangende borsten, wrijving en irritatie groot. Lees meer...

Producten 1-24 van 87

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 87

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ondersteuning

Sportondergoed beschikt over speciale eigenschappen die het sporten comfortabeler maken. Dit type ondergoed heeft vochtafdrijvende eigenschappen, ondersteunende eigenschappen en eigenschappen die het comfort tijdens het sporten vergroten. Sportondergoed voor dames bestaat uit een sportbeha en een sportboxer.

Sportbeha

Tijdens het sporten krijgen je borsten flink wat te verduren. Om overbelasting en hangende borsten te voorkomen is het van belang een goede sportbeha te dragen. Er zijn een aantal aandachtspunten waar je op kunt letten om te bepalen of een sportbeha geschikt is, zoals de juiste maat, wel of geen cups, dunne of dikke schouderbandjes, het materiaal en het type sluiting. Een goede sportbeha voorkomt tevens rug- en nekproblemen.

Sportboxer

Een sportboxer moet comfortabel zitten en mag niet verschuiven. Naadloze sportboxers zitten comfortabel en je ziet daarnaast geen randjes door je sportbroek heen. Er zijn ook sportboxers met een thermofunctie. Deze boxers houden je lichaamstemperatuur op peil.

Tip

Bij de categorieën sportbeha’s en boxers geven we meer informatie en tips.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.