Hockeyshirts dames

Tijdens de hockeytraining of de hockeywedstrijd wil je je natuurlijk volledig kunnen focussen op het spel. Een comfortabel hockeyshirt, dat niet irriteert, is dan onmisbaar! Een goed hockeyshirt heeft een fijne pasvorm, beschikt over comfortabele eigenschappen en biedt je voldoende bewegingsruimte. Lees meer...

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comfortabel hockeyshirt

Het hockeyshirt bepaalt voor een gedeelte hoe comfortabel en zelfverzekerd jij op het hockeyveld staat! Een hockeyshirt waar jij je fijn in voelt zal ervoor zorgen dat jouw hockeyprestaties omhooggaan en stelt jou in staat om het beste uit jezelf te halen. Hockeyshirts worden vaak gemaakt van polyester, waardoor transpiratievocht snel afgevoerd wordt naar buiten en het lichaam droog en fris aan blijft voelen.

Hockeyshirt versus hockeytop

Tijdens de hockeytraining mag je vaak zelf bepalen of je een hockeyshirt of een hockeypolo aantrekt, maar op de warmere dagen kan het ook heerlijk zijn om een hockeytop te dragen! Een hockeytop is een mouwloos shirt en zit vaak strak om het lichaam. Een hockeytop is natuurlijk een stuk luchtiger dan een hockeyshirt of hockeypolo, ideaal dus voor tijdens de zomerse trainingen. En -niet onbelangrijk- zo’n hockeytop staat ook nog eens heel leuk!