Tassen voor dames

Vrouwen en tassen zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden! Maar tassen zien er niet alleen heel hip en leuk uit, ze zijn ook nog eens heel handig. Hoe neem je anders je laptop mee naar werk? En bedenk eens hoe handig een reistas is als je op vakantie gaat.

Lees meer...

Producten 49-72 van 126

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-72 van 126

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rugtassen en schoudertassen

Rugtassen en schoudertassen zijn allang niet meer alleen bedoeld voor schoolgaande jongens en meisjes. Sterker nog, je bent hoort er helemaal bij met zo’n leuke rugtas met bijvoorbeeld leren gespjes of een mooie schoudertas in een opvallend kleurtje.

Rug- en schoudertassen zijn vaak heel handig ingericht, meestal beschikken ze over meerdere afsluitbare opbergvakken. In deze opbergvakken kun je zeer gemakkelijk je kleine spullen opbergen en je kunt ze dan natuurlijk ook weer snel terugvinden! Daarnaast hebben de tassen natuurlijk minimaal één groot opbergvak, dit vak is groot genoeg om je laptop of je schoolboeken in op te bergen.

Een tas moet wel sterk genoeg zijn om het gewicht van je laptop, boeken of andere spullen te kunnen dragen. Veel rug- en schoudertassen worden gemaakt van polyester.

Reistassen

Als je op vakantie gaat is het wel zo makkelijk als al je spullen in één tas of koffer passen. En als de koffer erg zwaar is, dan is het wel zo fijn als je de koffer kunt rollen in plaats van dragen! Naast koffers en reistassen vind je in deze categorie ook handige nektasjes waar je waardevolle spullen in kunt bewaren en kleine slotjes om je tas of koffer op slot te kunnen doen.

Kies je voor een basic koffer of ga je toch voor een koffer in een lekker opvallend kleurtje? Een groot voordeel van een gekleurde koffer is dat je ‘m lekker makkelijk terugvindt op de bagageband!

Ondertussen op het blog:
- Bag to school!
- Tassen: onmisbaar én fashionable!
- Voor iedere reis een andere tas!