Welke tassen zijn in de mode?

Een tas is allang niet meer alleen bedoeld om spullen in mee te nemen, deze accessoire is tegenwoordig een echte mode musthave die jouw outfit een fashionable boost geeft!
Welke tassen mogen er absoluut niet ontbreken in jouw tassenverzameling?

heuptasheuptas

Heuptasje

Een paar jaar geleden was de heuptas vooral populair bij oudere vakantiegangers en werd het tasje vooral gebruikt om praktische redenen. Maar nu is het heuptasje helemaal hip & happening en wordt ‘ie vooral gedragen als stijlvolle toevoeging aan de outfit! Met een heuptasje heb je altijd je handen vrij! Het enige nadeel van het heuptasje is dat je er niet je hele “hebben en houwen” in mee kunt nemen, maar het voordeel is dan weer dat ‘ie lekker licht van gewicht is!

crossbody tascrossbody tas

Crossbody tas

Eerlijk is eerlijk, als we in een drukke winkelstraat of op een festival lopen, letten we allemaal nét een beetje extra op onze tas! Juist voor die momenten is deze draagstijl ideaal! Ben jij gewend om je schoudertas altijd langs je lichaam te dragen? Dat is nu verleden tijd! Zoals de naam al een beetje doet vermoeden, draag je een crossbody tas schuin over het lichaam. Zowel schoudertasjes als heuptasjes zijn hiervoor zeer geschikt! Deze tasjes bieden precies genoeg ruimte voor jouw onmisbare items: je telefoon, je portemonnee en een paar sleutels. Met deze draagstijl heb jij al je spullen altijd binnen handbereik én heb je nooit meer last van dat slingerende tasje langs je lichaam!

Tip: Heuptasjes en schoudertassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende prijsklasses en daardoor een zeer populair cadeau voor hem en haar!

shoppershopper

Shopper

Denk jij nu meteen aan zo’n groot lelijk mormel van de supermarkt? Fout! Een shopper is wel groot, maar hoeft zeker niet lelijk te zijn! Zelfs Tommy Hilfiger heeft een paar leuke (en praktische!) shoppers opgenomen in zijn collectie. Vaak hebben fashionable shoppers een handig klein vakje voor bijvoorbeeld een sleutelbos, anders wordt het zoeken van je sleutels namelijk wel echt een klusje! Zeker als je ook je portemonnee, telefoon, deodorant, telefoonoplader, lunchpakketje, handcrème, enzovoort, enzovoort in de tas hebt gestopt!

Tip: Doe eens gek en koop een kleurrijke tas! Scoor een paar schoenen in dezelfde kleur en je hebt altijd een matchende outfit!

weekendtasweekendtas

Weekendtas

Is de shopper niet groot genoeg? Schroom dan niet om een weekendtas, ook wel reistas genoemd, aan te schaffen! Een reistas kun je natuurlijk meenemen op een stedentrip i.p.v. zo’n saaie trolley, maar je kunt ‘m bijvoorbeeld ook gebruiken voor een picknick in het park! Kies jij voor een hip model met een groot logo erop, het schattige model met een leuk patroontje of vind je de onopvallende reistas in één kleur het leukst?

Tip: Als je een paar dagen weg gaat, is het wel zo fijn als je de tas zowel over de schouder als in de hand kunt dragen. Sommige reistassen zijn zelfs geschikt om op de rug te dragen, dat is natuurlijk nóg comfortabeler!

rugtasrugtas

Rugtas

Bij een rugtas denk je misschien direct aan de middelbare school en véél te zware boeken, toch mag ook de rugtas niet ontbreken in jouw tassencollectie! Rugtassen zijn inmiddels niet meer alleen heel praktisch, maar ze zijn ook nog eens heel erg fashionable! Daarnaast is een rugtas vaak voorzien van een aantal vakken in verschillende groottes, waardoor je er veel in mee kunt nemen én al je spullen ook weer gemakkelijk terug kunt vinden.

Tip: Sommige rugtassen hebben een speciaal vakje voor je laptop, waardoor je die gemakkelijk (en goed beschermd!) mee kunt nemen.