Sandalen heren

Zodra de eerste zonnestralen zich weer laten zien, doen we het liefst onze dichte schoenen uit. Toch willen we dat onze schoenen goed rond onze voeten blijven zitten. Sandalen zijn ideale open schoenen om in warme omstandigheden wandelingen op te maken. Lees meer...

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Op sandalen kun je hele dagen wandelen, dit komt door de goede ondersteuning aan de voeten en het hoge draagcomfort.

Sandalen zijn open schoenen. Hierdoor krijg je geen warme voeten, ideaal voor in de zomer en de lente! Van zweetvoeten ga je met sandalen geen last hebben, terwijl je wel kan genieten van de demping en ondersteuning die het goede voetbed biedt.

Sandalen hebben een stevige zool die veel demping biedt. Hierdoor zijn sandalen ook zeer geschikt als wandelschoenen of om mee te hiken. De zool van een sandaal bestaat uit schok dempend materiaal zoals rubber en EVA foam. De zool biedt veel grip en ondersteuning, ook als deze nat wordt.

Door de verschillende bandjes kun je de sandalen goed aan laten sluiten op je voeten. De bandjes kun je vastmaken met behulp van klittenband, een aantrekkoord of een gespsluiting.

Hiken

Ga je op wandelvakantie naar de Zwitserse bergen? Of ga je voor een lekkere wandeling maken door de prachtige Nederlandse bossen? Sandalen zijn zeer geschikt om een flinke wandeling op te maken. De rubberen zool (met goed profiel) zorgt ervoor dat de sandaal grip biedt op verschillende ondergronden.

Sommige sandalen hebben een dichte voorkant welke voorkomt dat jij je tenen bezeert!