Voetbalshirts met lange mouwen voor heren

Voetbal is een echte buitensport en dit houdt in dat je met verschillende weersomstandigheden te maken kunt krijgen. Het is dan ook belangrijk dat je je goed kleed zodat je warm blijft op de koude dagen en afkoelt op de warme dagen. Een voetbalshirt met lange mouwen is geschikt voor de koudere dagen. Koude spieren zijn gevoeliger voor blessures dan warme spieren.

Lees meer...

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De frissere dagen

Zeker met de kunstgrasvelden van tegenwoordig moet er soms in extreme weersomstandigheden gevoetbald worden. Daarnaast zit het verschil ook al in de temperatuur. Als de temperatuur onder de 10 graden is, raden wij je aan om een shirt met lange mouwen onder je normale voetbalshirt te dragen. Een voetbalshirt met lange mouwen biedt de bescherming die je nodig hebt. Je spieren blijven hierdoor warm en dit verkleint de kans op blessures.

Naast het warm houden is het belangrijk dat je een shirt draagt die vocht goed afvoert, zodat je lichaam droog blijft. Tijdens voetbal ben je intensief bezig en ga je transpireren. Het voetbalshirt moet deze transpiratie naar buiten toe afvoeren, zodat je lichaam droog blijft aanvoelen. Voetbalshirts gemaakt van een synthetisch materiaal kunnen vocht goed afvoeren.

Wasvoorschriften

Om ervoor te zorgen dat belangrijke eigenschappen van het voetbalshirt niet verloren gaan, is het van belang het shirt te wassen volgens de wasvoorschriften. Gebruik in ieder geval geen wasverzachter en hang het shirt op een droogrek om te drogen. De instructies voor het wassen staan beschreven op het label aan de binnenkant van het shirt.

Tip

Maten verschillen per merk. Bekijk de bijbehorende maattabel om erachter te komen welke maat jij nodig hebt.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.