Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Sportondergoed voor heren

Waar je misschien niet meteen aan denkt bij een voetbaloutfit, is sportondergoed. Maar onderschat het belang van goed sportondergoed niet. Sportondergoed beschikt over andere eigenschappen dan gewoon ondergoed, blijft perfect op zijn plaats zitten en zorgt dat je zonder zorgen kunt voetballen. Lees meer...

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Voordelen sportondergoed

Sportondergoed voor heren bestaat uit een sportboxer. De sportboxers zijn zo gemaakt dat je er geen hinder van ondervindt. De meeste sportboxers hebben platte naden of zijn zelfs naadloos. Dit draagt comfortabel en voorkomt schuring en irritatie. Bijkomend voordeel is dat je geen randen van de boxer door je sportbroek heen ziet.

Sportboxers worden gemaakt van materiaal dat transpiratievocht snel kan afvoeren. Je lichaam blijft daardoor droog aanvoelen wat voor een comfortabel gevoel zorgt. Sommige sportboxers zijn voorzien van een speciale techniek die ervoor zorgt dat nare geurtjes worden afgeremd.

Er zijn ook sportboxers die een thermofunctie hebben. Deze thermofunctie zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur op peil wordt gehouden.

Tip

Zorg dat je de juiste maat boxer draagt. Een te grote boxer kan wrijving veroorzaken en een te kleine boxer gaat knellen.

Was je sportboxer volgens de wasvoorschriften. Doe je dit niet, dan kunnen belangrijke eigenschappen van de boxer verloren gaan. De instructies voor het wassen staan op het label aan de binnenkant van de boxer.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.