Sportondergoed voor voetbal voor heren

Het dragen van sportondergoed onder je normale voetbaloutfit is niet alleen heel comfortabel, maar het biedt ook nog eens ondersteuning en zorgt ervoor dat het lichaam droog en fris blijft! Sportondergoed draag je, net als gewoon ondergoed, direct op de huid. Het grote verschil is dat sportondergoed fijne functionaliteiten biedt, waardoor je lekker ongestoord kunt voetballen!

Lees meer...

Producten 1-24 van 94

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 94

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Functionaliteit

Het materiaal waarvan sportondergoed gemaakt wordt, is in staat transpiratievocht snel af te voeren en hierdoor het lichaam droog en fris te houden. Ook is sportondergoed in staat om de lichaamstemperatuur te reguleren, zo heeft Craft bijvoorbeeld de CoolMax technologie ontwikkelt om een beetje verkoeling te bieden! Sportondergoed heeft meestal platte naden of heeft zelfs geen naden, dit voorkomt irritaties op de huid en zorgt voor hoog draagcomfort!

Pasvorm

Sportondergoed moet goed aansluiten op het lichaam, alleen dan komen de functionaliteiten het best tot hun recht! Sportondergoed dat te strak zit, zal op den duur gaan knellen en hierdoor zul je minder goed kunnen bewegen. Daarentegen kan sportondergoed dat te wijd zit irritatie en wrijving veroorzaken, dat wil je natuurlijk ook niet!

Tip

Om de belangrijke eigenschappen van het sportondergoed te behouden, is het van belang om de kleding te wassen volgens de wasvoorschriften. Deze wasvoorschriften zijn vaak te lezen op het label dat bevestigd is aan de kleding.