Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Thermoshirts korte mouwen kind

Wandelingen in koude omstandigheden kunnen, vooral voor kinderen, flink verpest worden als je het echt koud krijgt. Thermoshirts zorgen dat lichaamswarmte wordt vastgehouden. Zo blijft het lichaam van jouw kind op temperatuur en kan hij/zij zorgeloos blijven wandelen of buitenspelen! Lees hier...

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Eigenschappen

Een thermoshirt draag je direct op de huid, daarom is het belangrijk dat deze comfortabel zit. Thermokleding is vaak naadloos of heeft platte naden, waardoor irritaties worden voorkomen.

In de winter worden dikkere thermoshirts gedragen die wat ruimer om het lichaam vallen. Op deze manier ontstaat er een isolatielaag die de lichaamswarmte vast kan houden. Het is niet persé zo dat een dikker thermoshirt meer warmte vasthoudt. Lees in de producttekst van het desbetreffende shirt voor welke weersomstandigheden deze geschikt is.

Thermoshirts zijn, naast het vasthouden van warmte, ook in staat om transpiratievocht af te voeren naar buiten. Zo blijft jouw kind ten alle tijden droog en fris.

Materiaal

Veel thermoshirts zijn gemaakt van merinowol of polyester. Merinowol is een natuurlijk en diervriendelijk materiaal, het kriebelt niet en voelt heerlijk zacht aan. Merinowol is antibacterieel, een groot voordeel hiervan is dat het geen nare geurtjes opneemt. Thermokleding van merinowol kan meerdere keren gedragen worden zonder dat het tussendoor gewassen hoeft te worden. Thermokleding van merinowol is na een paar uur uithangen alweer fris!

Tip

Kinderen worden minder snel warm dan volwassenen. Zij hebben dan ook al eerder profijt van een thermoshirt!