Outdoor laarzen kind

Outdoor laarzen oftewel regenlaarzen zijn dé oplossing om je kind zorgeloos naar buiten te kunnen sturen. Lekker in de plassen stampen, rennen door de bossen of banjeren op de camping met druilerig weer. Outdoor laarzen komen altijd goed van pas! Lees meer...

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn de beste outdoor laarzen?

Outdoor laarzen worden steeds populairder, ook als het niet regent vinden kinderen het vaak makkelijk en fijn om op dit schoeisel te lopen. In tegenstelling tot een paar jaar geleden zijn outdoor laarzen voor kinderen nu verkrijgbaar in mooie kleuren en leuke designs.

Outdoor laarzen worden gemaakt van (natuurlijk) rubber, maar dat doet niets af aan het comfort. Veel outdoor laarzen voor kinderen zijn uitgevoerd met een comfortabel voetbed en een stevig profiel dat veel grip biedt. Kortom: outdoor laarzen zijn tegenwoordig een goede combinatie van hip én degelijk tegelijk.

Makkelijke laarsjes

Kinderen kunnen zelf heel eenvoudig de outdoor laarzen aan- en uittrekken, ideaal voor het kind én voor de ouder. Ook kunnen ze er veel verschillende activiteiten mee ondernemen: door plassen lopen, verstoppertje spelen, in bomen klimmen, in de zandbak spelen, alles is mogelijk met outdoor laarzen aan!

Tips

Outdoor laarzen zijn gemaakt van praktisch en stevig materiaal, hierdoor zullen ze niet snel kapot gaan. Vaak worden regenlaarzen gedragen door meerdere kinderen binnen het gezin.

Sommige outdoor laarzen voor kinderen zijn voorzien van een veterkoord aan de bovenkant, hierdoor kun je de laarzen goed aan laten sluiten op de kuit. Op deze manier kan de regen niet in de laarzen vallen en houd je dus droge voeten!