Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Kinder regenlaarzen

Regenlaarzen zijn dé oplossing om je kind zorgeloos naar buiten te kunnen sturen. Lekker in de plassen stampen, rennen door de bossen of banjeren op de camping met druilerig weer. Regenlaarzen kunnen altijd goed van pas komen! Lees meer...

1-24 van 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 van 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Modern en comfortabel

Regenlaarzen worden steeds populairder, ook als het niet regent vinden kinderen het vaak makkelijk en fijn om op dit schoeisel te lopen. In tegenstelling tot een paar jaar geleden zijn regenlaarzen nu verkrijgbaar in mooie kleuren en leuke designs.

Regenlaarzen worden gemaakt van (natuurlijk) rubber, maar dat doet niets af aan het comfort. Veel laarzen zijn uitgevoerd met een comfortabel voetbed en een stevig profiel dat veel grip biedt.

Kortom: Regenlaarzen zijn tegenwoordig een goede combinatie van hip én degelijk tegelijk.

Makkelijk

Kinderen kunnen makkelijk aan- en uitgetrokken worden wat gemakkelijk is voor het kind én voor de ouder. Ook kunnen ze er veel verschillende activiteiten mee ondernemen: door plassen lopen, verstoppertje spelen, in bomen klimmen, in de zandbak spelen, alles is mogelijk met regenlaarzen aan!

Tip

Regenlaarzen zijn gemaakt van praktisch en stevig materiaal, hierdoor zullen ze niet snel kapot gaan. Vaak worden regenlaarzen gedragen door meerdere kinderen binnen het gezin.

Sommige regenlaarzen zijn voorzien van een veterkoord aan de bovenkant, hierdoor kun je de laarzen goed aan laten sluiten op de kuit. Op deze manier kan de regen niet in de laarzen vallen en houd je dus lekkere droge voeten!