Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Adidas voetbalschoenen

De voetbalschoenen van Adidas hebben een perfecte pasvorm en zitten daardoor zeer comfortabel, dit zijn natuurlijk twee onmisbare eigenschappen voor een voetbalschoen! Daarnaast is het ook erg belangrijk dat de schoen goed blijft zitten, zelfs tijdens het rennen, schieten en het maken van een sliding! Lees meer...

1-24 van 114

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 114

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Modellen

Inmiddels heeft Adidas heel wat mooie modellen in de collectie op kunnen nemen! Denk bijvoorbeeld aan de iconische Adidas Predator, de snelle Adidas Copa of de klassieke Adidas Tango voetbalschoenen.

Kleuren

Van origine zijn Adidas voetbalschoenen natuurlijk zwart met drie witte strepen, maar voetbalschoenen zijn inmiddels in veel meer kleuren verkrijgbaar! Adidas heeft bijvoorbeeld ook veel rode voetbalschoenen ontworpen, met deze kleur schrik je je tegenstander af en laat je zien dat je voor niemand aan de kant gaat!

Zaalvoetbal

Ook voor de zaalvoetballers heeft Adidas mooie schoenen ontworpen. De Adidas zaalvoetbalschoenen hebben een platte, rubberen zool, waardoor je veel grip hebt in de zaal!