Adidas zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbal is een dynamische en technische sport waarbij goede zaalvoetbalschoenen van essentieel belang zijn. Adidas zaalvoetbalschoenen zijn te herkennen aan de drie strepen op de zijkant van de schoen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Lees meer...

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

The best of the best

De Adidas zaalvoetbalschoenen zijn voorzien van een non-marking zool, waardoor de schoenen geschikt zijn voor het voetballen op een houten of kunststof ondergrond. Daarnaast zitten er kleine rondjes, de zogeheten “Pivot Points”, op de zolen. De Pivot Point zijn special gemaakt voor korte draaibewegingen, ideaal voor tijdens een potje zaalvoetbal. Daarnaast zijn de Adidas zolen van voldoende demping voorzien. De houten of kunststof ondergronden zijn vaak hard waardoor een training of wedstrijd een grote aanslag kan zijn op bijvoorbeeld je knieën. Door een goede demping verklein je de kans op blessures.

Tips

De Adidas zaalvoetbalschoenen zijn natuurlijk gemaakt voor in de zaal, maar je kunt er ook prima mee op straat voetballen. Hierdoor zullen de Adidas zaalvoetbalschoenen wel eerder gaan slijten.

Toch nog vragen over de Adidas zaalvoetbalschoenen? Vraag het gerust aan onze klantenservice.