Adidas zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbal is een dynamische en technische sport waarbij goede zaalvoetbalschoenen van essentieel belang zijn. Adidas zaalvoetbalschoenen zijn te herkennen aan de drie strepen op de zijkant van de schoen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Lees meer...

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen van goede zaalvoetbalschoenen

Als je gaat voetballen in de zaal zijn grip en demping extra belangrijk om blessures te voorkomen. Allereerst kun je het beste kiezen voor schoenen die gemaakt zijn van (kunst)leer, de schoenen hebben een fijn draagcomfort en ademen gemakkelijk. De schoenzool moet stevig en buigbaar zijn, hierdoor kan je voet niet naar binnen kantelen. Door de harde ondergrond van de zaal is het belangrijk dat je schoenzool ook dik is, zodat het de schokken en trillingen dempt. Sommige zaalvoetbalschoenen zijn erg dun hiermee controleer je de bal puur met je voet en is je balcontrole on-point. Heb je een aanvallende positie? Dan zijn lichtere zaalvoetbalschoenen perfect, ben je meer een verdediger kun je beter kiezen voor zwaardere schoenen die je letterlijk steviger in je schoenen laten staan.

De voordelen van de Adidas zaalvoetbalschoenen

De Adidas zaalvoetbalschoenen zijn voorzien van een non-marking zool, waardoor de schoenen geschikt zijn voor het voetballen op een houten of kunststof ondergrond. Daarnaast zitten er kleine rondjes, de zogeheten “Pivot Points” op de zolen. De Pivot Points zijn special gemaakt voor korte draaibewegingen, ideaal voor tijdens een potje zaalvoetbal. Daarnaast zijn de Adidas zolen van voldoende demping voorzien. De houten of kunststof ondergronden zijn vaak hard waardoor een training of wedstrijd een grote aanslag kan zijn op bijvoorbeeld je knieën. Door een goede demping verklein je de kans op blessures.

Wat zijn de beste Adidas zaalvoetbalschoenen?

Net als bij de voetbalschoenen heeft Adidas ook een ruim assortiment in zaalvoetbalschoenen. We lichten graag de verschillende modellen voor je toe. Zo weet jij welke Adidas zaalvoetbalschoenen het beste bij jou passen.

Zaalvoetbalschoenen Adidas Copa Sense

De Adidas Copa Sense schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals blauw, rood en de traditionele zwarte zaalvoetbalschoen in combinatie met een fluor kleur. De zaalvoetbalschoenen hebben een synthetisch leren bovenwerk en een rubberen zool. De rubberen zool zorgt voor grip en door de lichte inlegzool heb je voldoende demping.

Zaalvoetbalschoenen Adidas Predator

Dit model zaalvoetbalschoen heeft een fijne pasvorm en is zowel laag als halfhoog verkrijgbaar. De halfhoge modellen hebben een elastische kraag die goed aansluit rondom de enkel. De Adidas Predator Freak zaalvoetbalschoen gaat nog een stapje verder, op de voorvoet zitten namelijk reliëfdetails waardoor je goede controle hebt over de bal.

Zaalvoetbalschoenen Adidas Super Sala

De Adidas Super Sala is een klassieker binnen Adidas, het model is te herkennen aan zijn subtiele zwarte kleur in combinatie met de drie witte strepen. De zaalvoetbalschoenen hebben een goede pasvorm en zijn gemaakt van synthetisch leer met een verstevigde neuskap.

Tip

De Adidas zaalvoetbalschoenen zijn natuurlijk gemaakt voor in de zaal, maar je kunt er ook prima mee op straat voetballen. Hierdoor zullen de Adidas zaalvoetbalschoenen wel eerder gaan slijten.

Toch nog vragen over de Adidas zaalvoetbalschoenen? Vraag het gerust aan onze klantenservice.