Falcon jassen

Met een Falcon ski jas kan je met gemak alles pistes te lijf gaan! De Falcon jassen zijn er voor zowel dames als heren en ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw en nog veel meer.

Lees meer...
Toon meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een ski jas?

Het belangrijkste waar een Falcon jas aan moet voldoen is natuurlijk dat die warm, winddicht en waterdicht is. De Falcon jassen zijn gemaakt met de IceTech technologie en zijn daardoor waterdicht tot een waterkolom van 10.000 millimeter. Naast de IceTech technologie is de Falcon ski jas ook in staat om transpiratievocht naar buitenlucht af te voeren. Tijdens de afdaling mag de Falcon ski jas niet te warm zijn, maar wanneer je in de lift zit moet deze de warmte juist goed vast kunnen houden.

De mouwen van een Falcon jas zijn aan de binnenkant voorzien van duimgaten om de koude wind buiten te houden. Aan de buitenkant van de mouw hebben ze een handig zakje waar je je skipas in kan doen. De mouwen zijn ook bij de ellebogen wijder zodat je genoeg bewegingsvrijheid hebt tijdens het skiën, snowboarden of sleeën.

Tips

De meeste Falcon jassen zijn voorzien van een afneembare capuchon. Een sneeuwbui op komst? Rits je capuchon dan vast en bescherm je hoofd en nek tegen de sneeuw. Draag onder je Falcon jas een Falcon skipulli voor extra warmte.