Giro skibril

Een Giro skibril is onmisbaar als je op wintersport gaat, de skibrillen van Giro staan bekend om hun goede kwaliteit en het comfort. De skibril beschermt je ogen tegen de felle zon en tegen de kou. De skibril zorgt er tevens voor dat je alle hobbels op de piste goed blijft zien.

Lees meer...

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende weersomstandigheden

Je weet van tevoren niet welk weer je op je vakantiebestemming kunt verwachten, de ene dag kan het prachtig weer zijn, maar de andere dag kan het weer flink sneeuwen. De skibrillen zijn ingedeeld in drie categorieën, categorie 1 is voor zwaar bewolkt weer, categorie 2 is voor licht bewolkt weer en categorie 3 is voor zonnig weer.

Eigenschappen

De skibrillen van Giro zijn afgewerkt met dubbel layer gezicht schuim, hierdoor sluit de bril goed aan op het gezicht en worden de ogen niet blootgesteld aan de kou. Rondom de lens is de bril geventileerd, op deze manier komt er toch voldoende frisse lucht bij de ogen. De skibrillen van Giro zijn voorzien van een verschillende coatings, waardoor de skibril niet beslaat en er niet snel krassen op de bril zullen komen. Tevens beschermen de skibrillen van Giro tegen UV straling.

Tip

Er bestaan niet alleen skibrillen, maar ook skihelmen van Giro. De combinatie van een Giro skihelm en een Giro skibril zit altijd goed en comfortabel!