Nike zaalvoetbalschoenen

Als je gaat zaalvoetballen heb je speciale zaalvoetbalschoenen nodig. Nike zaalvoetbalschoenen hebben een rubberen en flexibele zool, waardoor ze ideaal zijn om te dragen tijdens een wedstrijdje zaalvoetbal! Lees meer...

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleuren

Het is altijd leuk om tijdens het voetballen mooie, opvallende schoenen te dragen. Daarom zijn Nike zaalvoetbalschoenen verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Natuurlijk kun je kiezen voor zwarte zaalvoetbalschoenen, maar met oranje, blauwe of gele schoenen val je lekker op!

Alle maten

Nike zaalvoetbalschoenen zijn verkrijgbaar in alle maten! Dus of je nu op zoek bent naar junior zaalvoetbalschoenen of senior zaalvoetbalschoenen, in de Nike collectie vind je sowieso een geschikt paar schoenen! De maten variëren van 37-47. Weet je niet precies welke maat je hebt? Geen probleem. Meet de lengte van je voet op, kies je product op onze website en bekijk de maattabel. Je zoekt de lengte van jouw voet en je vindt de juiste maat.

Futsal

Zaalvoetbal is misschien wel beter bekend onder de naam futsal, deze naam is een combinatie van de Spaanse woorden ‘futbol’ en ‘sala’. Alle Nike futsal schoenen zijn voorzien van een leren bovenwerk en hebben een non-marking zool. Dit type zool is een must om in de zaal te mogen voetballen, tegenwoordig is de non-marking zool in iedere kleur verkrijgbaar. Er bestaan dus ook zwarte futsal schoenen.

Beweging

Alle Nike zaalvoetbalschoenen hebben een perfecte pasvorm en zijn licht in gewicht, dus je houdt een optimale bewegingsvrijheid en snelheid. Omdat je in de zaal veel korte bewegingen maakt, is het heel belangrijk dat de Nike futsal schoenen niet te klein zijn! Anders stoot je constant met je tenen tegen de neus en heb je aan het eind van de wedstrijd een paar blauwe tenen…