Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbal is een sport die erg groeit in populariteit maar het is ook een sport waar (onnodig) veel blessures bij voorkomen. Vaak kunnen deze voorkomen worden, mits de goede zaalvoetbalschoenen worden gedragen. Lees meer...

Producten 1-24 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voorkom blessures

Veel blessures zijn te wijten aan de verkeerde schoenen. Vaak worden standaard gymschoenen gedragen, in plaats van speciale zaalvoetbalschoenen. Zaalvoetbalschoenen zijn speciaal gemaakt voor korte draaibewegingen. Voor deze korte bewegingen zitten speciale “Pivot Points” op de zolen van de zaalvoetbalschoenen, dit zijn kleine rondjes op de zool. Ook zijn de zolen van zaalvoetbalschoenen voorzien van verticale lijnen voor zo veel mogelijk grip op de vloer. De zaalvoetbalschoenen zijn aangeduid met IN achter de productnaam, dit staat voor Indoor. Deze schoenen zijn geschikt voor het spelen op een houten of kunststof ondergrond.

Tip

De zaalvoetbalschoenen mogen niet te ruim zitten, dit heeft een slechte invloed op de balcontrole. Wanneer zaalvoetbalschoenen te strak zitten, kunnen blaren ontstaan. De enige schoenen die ruim mogen zitten zijn lederen zaalvoetbalschoenen. Deze gaan uiteindelijk naar de voet vormen. Bekijk de bijbehorende maattabel om te bepalen welke maat jij nodig hebt.

Toch nog vragen over zaalvoetbalschoenen? Vraag het gerust aan onze klantenservice.