PSG trainingspakken

De Franse topclub Paris Saint Germain is in 1970 ontstaan uit de fusie van twee voetbalclubs, namelijk Paris FC en Stade Saint-Germain. Paris Saint Germain, oftewel PSG, speelt zijn thuiswedstrijden in Parc des Princes in Parijs. In de afgelopen jaren is PSG regelmatig landskampioen geworden en zijn zij een graag geziene club in de Champions League. Niet zo gek dus dat de voetbalkleding van PSG zo populair is! Lees meer...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

PSG trainingspak

Het trainingspak van Paris Saint-Germain bestaat uit een trainingsbroek en een trainingsjack, beide zijn natuurlijk voorzien van het bekende logo van de voetbalclub. Zoals de naam al doet vermoeden, is het trainingspak ideaal om in te trainen! De PSG trainingspakken zijn gemaakt van Nike Dry materiaal en door de Dri-Fit technologie is het pak ademend en wordt transpiratievocht direct afgevoerd naar buiten. Alle PSG trainingsjacks zijn voorzien van een full zip, waardoor je gemakkelijk de rits open kunt doen als je het warm krijgt.

Soorten en maten

Het trainingspak van Paris Saint Germain is zowel voor kinderen als voor volwassenen verkrijgbaar. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog kiezen tussen het gewone PSG trainingspak of het trainingspak voor de Champions League!