Producten 97-108 van 110

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 97-108 van 110

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Barts

Grote kans dat jij al één of meerdere items van Barts ergens in je kast hebt liggen… Zodra het weer kouder wordt buiten, zoek je die Barts muts, sjaal of wanten natuurlijk graag op! Hoewel Barts aan het eind van de jaren ’80 vooral bekend wilde worden met surfshorts, is het merk nu toch populair om zijn mooie winteraccessoires.

Warm en cool tegelijk!

Barts heeft voor ieder wat wils, ga jij voor de grijze, tijdloze accessoires? Of kies jij voor dé kleuren van dit moment? Barts brengt iedere winter weer een prachtige collectie op de markt, met de leukste kleurencombinaties en de fijnste eigenschappen! Barts zorgt er niet alleen voor dat vele dames en heren warm de winter door komen, maar ook voor kinderen hebben zij vrolijke wanten, mutsen en sjaals.

Barts beanie

Een beanie is een echte mutshave. Ook als het niet vriest, kun je natuurlijk prima een beanie op zetten! Barts heeft inmiddels al veel kleurrijke beanies ontworpen, maar ook de basic beanies kun je natuurlijk in hun assortiment terugvinden. Een beanie draag je dus niet omdat het koud is, maar gewoon omdat ‘ie zo leuk staat!

Ondertussen op het blog:
- Trendy de winter door met Barts