Producten 1-24 van 115

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 115

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

FALKE

Denk je aan FALKE, dan denk je aan warme voeten! Al sinds 1895 produceert FALKE functionele beenmode en hebben daarbij kwaliteit, vakmanschap en innovatie hoog in het vaandel staan. FALKE is er niet alleen voor jou als je thuis bent, maar ook op school, op werk, als je onderweg bent en natuurlijk ook tijdens het sporten! Het motto van FALKE is dan ook niet voor niets “with you every step”. FALKE heeft passie voor het produceren van sokken en sloffen met de hoogste kwaliteit, dat was het startpunt in 1895 en zo is het nog steeds!

FALKE sokken

FALKE is een merk voor iedereen, voor jong en oud, groot en klein, man en vrouw. De visie van FALKE is namelijk om bij iedere fase van het leven en bij elke ontwikkeling aan jouw zijde te staan, of beter gezegd: aan jouw voeten! De sokken van FALKE zijn ontworpen om te inspireren, uit te dagen, verlangen op te wekken en het ultieme geluksgevoel te creëren. Door de jaren heen is FALKE steeds blijven experimenteren en innoveren, dit heeft er onder andere toe geleid dat ze nu verschillende sokken voor de linker- en de rechtervoet produceren, en dat ze sinds de jaren ‘90 gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en produceren van ergonomische sportsokken.

FALKE sloffen

Met meer dan 125 jaar ervaring produceert FALKE moderne beenmode, hiervoor gebruiken ze de best beschikbare materialen en de nieuwste productietechnieken. En daar waar de machines hun grenzen bereiken, nemen menselijke handen het over om de producten nog verder te perfectioneren! Ben je op zoek naar comfortabele sloffen voor thuis? Ook dan ben je bij FALKE aan het juiste adres. De sloffen van FALKE hebben een comfortabele pasvorm, zijn lekker warm en zijn voorzien van antislip noppen aan de onderkant. Met een paar FALKE sloffen aan je voeten kom jij de koude winter wel door! De FALKE sloffen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 19, FALKE is er dus voor het hele gezin!